Ediţia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se aproprie cu paşi repezi, iar organizatorii au anunţat, ca în fiecare an, modalităţile de transport către B’ESTFEST Park din Tunari, venind şi cu serie de noutăţi.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Linia Specială RATB – B’ESTFEST

Linia specială RATB către şi de la B’ESTFEST Park va circula pe traseul Piaţa Charles de Gaulles (breteaua din faţa Parcului Herăstrau) > Bd. Mareşal Prezan > Şos. Kiseleff > Şos. Bucuresti-Ploiesti > Şoseaua de Centură > Şos. Pipera-Tunari > Cal. Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare, >  B’ESTFEST Summer Camp (din localitatea Tunari), cu întoarcere pe Str. Ştefan cel Mare > Cal. Bucureşti > Şos. Pipera-Tunari > Şoseaua de Centură > Şos. Bucuresti-Ploiesti > Şos. Kiseleff > Bd. Mareşal Prezan > Piaţa Charles de Gaulles > Bd. Aviatorilor > rond Pescăruş > Bd. Aviatorilor > Piaţa Charles de Gaulles.

Program „Linie specială B’ESTFEST”

  • Piaţa Charles de Gaulle – B’ESTFEST Park (cu oprire în Piaţa Presei Libere)* 
    – vineri, 16:30 – 22:00, frecvenţă: aprox. 15 minute
    – sâmbătă – duminică, 16:00 – 22:00, frecvenţă: aprox. 15 minute
    – zilnic, 22:00 – 05:00, frecvenţă: aprox. 60 minute
  • B’ESTFEST Park – Piaţa Charles de Gaulle*
    în functie de fluxul de spectatori, autobuzele vor circula la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 06:00.

*Preţul unei călătorii este de 3,5 lei, plata fiind posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziţionarea titlului de călătorie, chiar la urcarea în autobuz.

Cu taxi la B’ESTFEST Summer Camp

Echipa B’ESTFEST Summer Camp a anunţat deja câteva noutăţi legate de modalităţile de transport pentru ediţia din acest an a festivalului. După încheierea unui parteneriat, Taxi Meridian a devenit partener oficial B’ESTFEST, astfel încât cei ce vor merge anul acesta la festival vor avea la dispoziţie o parcare specială pentru taxiuri, cu tarif fix (1,4 lei/km), chiar la ieşirea din B’ESTFEST Park.

Decizia a fost luată pentru a le oferi fanilor festivalului o nouă posibilitate de a ajunge la festival şi pentru a îi proteja pe aceştia tarifele exagerate practicate de speculanţi.

Maxi-taxi 445

Şi anul acesta publicul va avea la dispoziţie linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la Staţia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15-20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere a festivalului, microbuzul fiind disponibil şi pe timp de noapte.

Transport cu maşina personală

  • Dinspre Piaţa Presei Libere
    Traseu 1: Piaţa Presei Libere > Şos. Bucureşti-Ploieşti> Str. Jandarmeriei > Aleea Privighetorilor > Str. Erou Iancu Nicolae > Bd. Pipera-Tunari > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK
    Traseu 2: Piaţa Presei Libere > Şos. Bucureşti-Ploieşti > Şos de Centură > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK
  • Dinspre Metrou Pipera: Metrou Pipera > Bd. Dimitrie Pompei > Şos. Petricani > Bd. Pipera-Tunari > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK
  • Dinspre Ploieşti/Aeroport Otopeni 
    Traseu 1: DN1 > Intoarcere le pod centura spre Ploieşti > Str. 23 August > Str. 1 Decembrie > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK
    Traseu 2: DN1 > Şos. de Centură > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK

Harta BESTFEST 2013

Organizatorii recomandă şi anul acesta utilizarea sistemului „car pooling” (folosirea la maxim a locurilor dintr-o maşina), meţionind proiectul www.4inmasina.ro.

Noutăţi legate de parcare

De asemenea, de anul acesta vor exista două parcări pentru cei care doresc să meargă la festival cu maşina proprie. Prima dintre ele va fi o parcare cu plată ce se va afla chiar la intrarea în zona de festival. Accesul în cadrul acestei se va face pe baza achitării unei taxe de 15 lei/acces pentru maşini şi 5 lei/acces pentru motociclete. Cea de-a doua parcare va fi gratuită, însă va fi amplasată puţin mai departe de intrarea de festival.

Ca şi la ediţiile precedente, la B’ESTFEST Park va exista un spaţiu cu acces liber dedicat păstrării bicicletelor, acesta având suporturi speciale.

Texas, Nas, Chase and Status (live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, The HeavyBiohazardNoisia, Vama, Viţa de Vie, Coma, ZOB sau Gojira & Planet H sunt doar o parte din artiştii care vor urca pe scenele festivalului organizat de Emagic.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2013

Până pe 30 iunie, biletele şi abonamentele pot fi cumpărate la preţuri speciale, ulterior fiind disponibile la preţuri mai mari. Acestea pot fi comandate de pe www.myticket.ro sau pot fi cumpărate din magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de la casele de bilete de la intrarea la festival.

Categorie bilete Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 99 lei
Abonament 199 lei
Voucher camping 40 lei
Upgrade bilet* 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

Notă: Informaţiilor legate de modalităţile de transport către festival sunt oferite de către organizatori. Nu ne asumăm nicio responsabilitate faţă de acestea.