Nneka va concerta pentru prima dată în România pe 6 iulie 2013 la B’ESTFEST Summer Camp. Cea de-a şaptea ediţie a festivalului va avea loc în comuna Tunari, de lângă Bucureşti, în perioada 5-7 iulie.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Pasiunea pentru muzică a artistei a fost evidentă încă din copilărie când a fost membră atât a corului şcolii cât şi în cel al bisericii. La 18 ani, Nneka părăseşte Nigeria şi se mută în Germania cu dorinţa de a îşi lansa cariera muzicală. În 2004  deschide concertul lui Sean Paul de la Hamburg, iar la scurt timp îşi lansează primul EP „The Uncomfortable Truth„. Urmează un mini-turneu alături de Patrice şi lansarea primului său album „Victim of Truth” în 2005.

De atunci, Nneka a concertat alături de artişti ca Femi Kuti, Bilal, Seeed, Gnarls Barkley şi Lenny Kravitz şi a lansat trei albume. Stilul ei unic, ce combină soul-ul şi hip hop-ul cu influenţe din reggae şi R&B, a atras atenţia unor artişti ca Chase and Status, Nas şi Damian Marley cu care a avut colaborări de succes.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

Din line-up-ul festivalului organizat de Emagic au mai post confirmaţi până în acest moment: Tiamat şi Joker (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and StatusEnter ShikariSoilwork şi Friction (7 iulie).