Enter Shikari se alătură line-up-ului ediţiei 2013 a B’ESTFEST Summer Camp din perioada 5-7 iulie. Trupa de post-hardcore britanică va concerta pentru prima oară în România la B’ESTFEST Park din Tunari, alături de artişti ca Soilwork, Chase and Status, Noisia, Tiamat sau Friction.

Enter Shikari a luat fiinţă în urmă cu 10 ani în Anglia şi în scurt timp a luat cu asalt muzica rock britanică. Rou Reynolds, Rory Clewlow, Chris Batten şi Rob Rolfe s-au diferenţiat prin stilul unic ce combină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, ca metalcore sau metal alternativ, cu elemente de dubstep, trance, industrial şi, ocazional, drum and bass.

Cu trei albume la activ, cel mai recent ajungând pe primul loc în UK Album Chart, Enter Shikari nu a cucerit doar rockerii din toată lumea ci şi criticii. Aceştia le-au oferit o mulţime de premii la galele NME, Kerrang! sau AIM, însă unul dintre cele mai impresionante recompense primite de trupă este cu siguranţă titlul de „Cea mai bună trupă de la Reading and Leeds Festivals 2012”, fiind votaţi de participanţii la cele două festivaluri.

Odată cu lansarea albumului „A Flash Flood of Colour” în 2012, Rou Reynolds, solistul trupei a declarat: „Noi suntem generaţia care va schimba lumea. Avem mai multă putere decât orice altă generaţie dinaintea noastră. Avem puterea de a alege dacă vom continua în această forma sau dacă vom distruge totul. Suntem deja martorii colapsului uman şi am ajuns în acel punct în care trebuie să înceapă schimbarea. În caz contrar, ajungem la sfârşitul lumii în forma sa actuala„.

Cea de-a şaptea ediţie a B’ESTFEST va avea loc la Tunari, lângă Bucureşti, şi este organizată de echipa Emagic.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.