Noisia, unul dintre cele mai apreciate trio-uri de muzică drum and bass şi dubstep din lume, vine la B’ESTFEST Summer Camp 2013. Este prima prezenţă a olandezilor în line-up-ul festivalului ce se va desfăşura anul acesta în weekendul 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park din Tunari.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp!

Influenţaţi de o gamă de artişti importanţi precum The Prodigy, Miles Davis, Konflict sau Fat Boy Slim, cei trei (Nik Roos, Martijn van Sonderen şi Thijs de Vlieger) experimentează foarte mult, adesea în set-urile lor întâlnindu-se şi piese techstep, neurofunk, breakbeat sau chiar house. Talentul şi munca celor de la Noisia a fost răsplătită primind numeroase premii, printre care şi „Best Tech DJ” în cadrul UK National D&B Awards, „Best Producers” în cadrul D&BArena Awards şi Best Drum and Bass Artist din partea Beatport.

Noisia a lucrat la o serie de remixuri pentru diversi artişti internaţionali, cele mai notabile fiind „Alice” (Moby), „Omen” (The Prodigy), „E.T.” (Katy Perry), „Scary Monsters and Nice Sprites” (Skrillex) sau „Raise your Weapon’” (Deadmau5). Trio-ul a colaborat şi cu Foreign Beggars, cea mai cunoscuta piesa fiind „Contact” care, într-un timp record, a atins 6,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

De-a lungul timpului, Noisia a participat la nenumărate festivaluri internaţionale precum Coachella, Dour, Volt, Pukkelpop, iar anul acesta vin pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp. Trio-ul olandez nu este la prima vizită în ţara noastră ei mai mixând în 2009 la Arenele Romane din Bucureşti şi în Club Midi din Cluj-Napoca, dar şi în 2010 la Peninsula, la Târgu Mureş.

Până în acest moment confirmările pentru ediţia din acest an a festivalului sunt Chase & Status şi Soilwork.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

B’ESTFEST a devenit un adevărat fenomen printre festivalurile de la noi, în ultimii ani adunând zeci de mii de petrecăreţi anual pe izlaul de la Tunari. Evenimentul organizat de echipa Emagic transformă în fiecare an malul lacului Pasărea într-un adevărat orăşel al distracţiei.