Tunari - Concerte Tunari - iConcert.ro

Home » Tunari

Tunari

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto în Tunari

POZE: Ultima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp a ajuns la final pe 7 iulie 2013. Mii de oameni s-au bucurat din plin de soare, muzică şi o mulţime de activităţi la B’ESTFEST Park-ul din Tunari, lângă Bucureşti.  

POZE: A doua zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

Pe 6 iulie la B’ESTFEST Summer Camp 2013, în Tunari, porţile s-au deschis în jurul orei 16:00 pentru cei 28.000 de petrecăreţi veniţi să vadă artiştii preferaţi şi să se distreze până spre primele ore ale dimineţii.  

RECENZIE: Chase and Status, Enter Shikari, Soilwork în ultima zi de B’ESTFEST 2013 (POZE)

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a ajuns la final pe 7 iulie, iar finalul a fost unul cu show-uri pline de energie, culoare, efecte luminoase şi surprize. Printre cei care au urcat pe scenele de la Tunari s-au numărat: Chase and Status, Enter Shikari, Soilwork, Subscribe şi Friction.  

POZE: Enter Shikari în ultima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

Scena mare B’ESTFEST Summer Camp 2013 a găzduit pe 7 iulie primul concert în România al trupei Enter Shikari. Britanicii au oferit unul dintre cele mai energice şi surprinzătoare show-uri din cadrul festivalului de lângă Bucureşti.  

POZE: Chase and Status în ultima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

Headliner-ii ultimei seri de B’ESTFEST Summer Camp 2013 au fost britanicii de la Chase and Status. Pe scena mare a festivalului de la Tunari, trupa a susţinut în premieră pentru România un show live, pe 7 iulie 2013.  

POZE: Prima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a debutat în forţă la Tunari pe 5 iulie. Începând cu ora 17:00 şi până în zori, la B’ESTFEST Park forfota a fost în toi, zeci de artişti au urcat pe cele 7 scene şi arene ale festivalului, iar publicul s-a bucurat de o mulţime de alte activităţi.  

RECENZIE: Nas, Nneka, Biohazard în a doua zi de B’ESTFEST 2013 (POZE)

Cea de-a doua zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013 a fost una plină. Chiar dacă ploaia nu a mai ocolit B’ESTFEST Park-ul de la Tunari, peste 28.000 de persoane au fost prezente pe 6 iulie la show-urile unor artişti ca: Nas, Nneka, Noisia, Biohazard, Coma, Zob, Grimus, R.O.A., Gojira &... 

POZE: Nneka în a doua zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Park a găzduit, pe 6 iulie, primul show susţinut în România de Nneka. Concertul acesteia a strâns un public numeros în faţa scenei mari a B’ESTFEST Summer Camp 2013, public ce s-a bucurat din plin de energia şi vibraţiile pozitive ale muzicii solistei.  

POZE: Biohazard în a doua zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

Rockerii de la Biohazard au luat cu asalt scena B’ESTFEST Summer Camp 2013 în a doua zi de festival, pe 6 iulie. Trupa americană a susţinut astfel primul său concert în România în faţa miilor de fani prezenţi la Tunari.  

POZE: Nas în a doua zi de B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a fost gazda primului show în România al celebrului rapper Nas, pe 6 iulie. Artistul a strâns în faţa scenei mari zeci de mii de fani, care au cântat aproape fiecare vers alături de artist şi s-au bucurat din plin de concertul acestuia mai bine de o oră.  
123


Social Media

iConcert.ro