AMON, Yuffa & Hardcore, Nişte Băieţi, White Walls şi Goodbye to Gravity se alătură artiştilor ce vor fi prezenţi la B’ESTFEST Summer Camp 2013. Cea de-a şaptea ediţie a festivalului va avea loc în „mini-oraşul” distracţiei de la Tunari, de lângă Bucureşti, între 5 şi 7 iulie 2013.

AMON şi Yuffa & Hardcore vor mixa la B’ESTFEST

AMON va semna condica în Dance Arena în prima zi de festival. DJ-ul ce a mixat alături de muzicieni ca: Andy Fletcher, Kormac, Foreign Beggars, Chinese Man, Matrix, Noisia sau Bailey, este cunoscut iubitorilor muzicii electronice pentru stilul său eclectic. Set-urile sale sunt ca o călătorie prin genuri muzicale, cu piese drum and bass, funky breaks, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance.

Yuffa & Hardcore au o experienţă de mai bine de 7 ani în spatele scenei. Radu şi Mihai Podaru sunt printre principalii promotori ai stilului drum’n’bass în România. Cei doi au mixat de-a lungul timpului pe aceeaşi scenă cu: Chase and Status, Shy Fx, JFB, Black sun Empire, Logistics, Audio sau Dub FX. Yuffa & Hardcore vor mixa pe 5 iulie în Dance Arena.

Nişte Băieţi, White Walls şi Goodbye to Gravity pe scenele festivalului

Tot în prima zi, pe scena festivalului vor fi prezenţi cei de la Nişte Băieţi, care îşi definesc stilul ca fiind: „Muzică de petrecere cu distors şi final glorios”. Proiectul a început într-un club, cu cei patru băieţi cântând „for fun”. După câţiva ani de cântat în club şi cu un setlist format din reinterpretări punk-rock ale unor piese cunoscute, trupa a început să cucerească din ce în ce mai mulţi fani.

Constănţenii de la White Walls au doar patru ani de activitate, însă se pot lăuda deja cu un loc 5 în fina mondială Global Battle of The Bands, dar şi cu show-uri în deschiderea unor artişti ca: Deftones, The Ocean, East Of The Wall sau Blind Guardian. White Walls vor concerta B’ESTFEST Summer Camp 2013 la Tunari pe 6 iulie.

Goodbye to Gravity revin la B’ESTFEST pe 7 iulie 2013. Trupa a avut parte în ultimii ani de o ascensiune destul de rapidă, fiind una dintre cele mai titrate trupe de metal româneşti ale momentului. Albumul lor de debut a fost votat cel mai bun album metal al anului 2012 de catre Metalhead.ro, iar trupa a fost premiată pentru cel mai bun debut metal de către Maximum Rock.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp 2013 mai cuprinde artişti ca: Texas, Nas, Chase and Status (live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia şi mulţi alţii.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.