Celebrul rapper Nas va susţine primul său concert în România la B’ESTFEST Summer Camp pe 6 iulie 2013. Alături de artistul american pentru festivalul ce va avea loc la Tunari între 5 şi 7 iulie au mai fost confirmaţi până în acest moment:
Chase & Status (Live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia, Soilwork, Joker şi Friction.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

Născut într-o familie în care muzica a avut un rol foarte important, tatăl său fiind jazmanul Olu Dara, Nasir bin Olu Dara Jones şi-a început drumul în muzică încă de la sfârşitul anilor ’80. În 1994 îşi lansează albumul de debut, „Illmatic„, care este extrem de bine primit de critiici şi devine un material emblematic pentru fanii genului. Doi ani mai târziu, „It Was Written” debutează pe primul loc în Billboard şi cimentează un drum muzical plin de discuri de platină şi aur al rapper-ului din New York.

În mai bine de 20 de ani de carieră, Nas a lansat zece albume de studio, două compilaţii şi peste 50 de videoclipuri. Materialele sale discografice s-au vândut doar în Statele Unite în peste 13 milioane de exemplare. Cu 13 nominalizări la premiile Grammy şi două premii BET Hip Hop Awards, Nas este unul dintre cei mai importanţi artişti ai genului. Dovadă este clasarea pe locul 5 în topul celor mai buni MC ai tuturor timpurilor realizat de MTV şi locul secund în topul celor mai buni textieri relizat de The Source.

Piese ca „If I Ruled the World (Imagine That)„, „One Mic” sau „Cherry Wine” vor putea fi ascultate pentru prima oară live în România la festivalul organizat de Emagic în apropiere de Bucureşti. Nas va mai fi prezent vara aceasta şi pe scenale de la Glastonbury şi Wireless din Marea Britanie.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.