Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 continuă confirmările artiştilor care vor încânta publicul ce va fi prezent între 5-7 iulie în B’ESTFEST Park – Tunari. DJ-ul de origine britanică, Friction este cel mai nou nume adăugat pe afişul din acest an a festivalului de lângă Bucureşti.

Friction a devenit de-a lungul celor aproape 15 de ani de carieră unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate nume ale scenei drum and bass. A debutat în 1998 cu single-ul „Critical Mass”, atrăgând rapid atenţia caselor de discuri. Începând cu anii 2000, cariera sa a evoluat extrem de rapid, Friction transformându-se dintr-un DJ într-un producător respectabil.

A fost premiat în repetate rânduri în cadrul galelor Drum and Bass Awards, fiind totodată prezent în Drum and Bass Hall of Fame, încă din 2011. Un an mai târziu, Friction a lansat „Led Astray”, single ce s-a bucurat de un foarte mare succes, aflându-se pe prima poziţie a topului de pe BBC – Radio 1 timp de 6 săptămâni.

Descris de către Pete Tong drept unul dintre „greii” industriei muzicale de profil, Friction s-a aflat de-a lungul timpului în line-up-ul unor festivaluri precum Tommorowland, EXIT, Dour sau Pukklepop, iar anul acesta vine pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp 2013.

Ediţia a şaptea a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în weekendul 5-7 iulie 2013 lângă Bucureşti.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

Confirmările de până acum sunt: Chase & StatusSoilworkNoisia şi Tiamat.