B’ESTFEST Summer Camp continuă confirmarile artiştilor pentru ediţia din acest an a festivalului. Tiamat este cea de-a doua trupă de muzică rock anunţată, după Soilwork, pentru evenimentul ce va avea loc în perioada 5-7 iulie 2013 în B’ESTFEST Park – Tunari, lângă Bucureşti.

Formată în urmă cu aproape 25 de ani în Stockhlom (Suedia), formaţia Tiamat a reprezentat un subiect de dezbateri încă de la început. Folosind o mulţime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv şi gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice şi experimentale.

Cel mai recent album al trupei şi totodată cel de-al zecelea din carieră, „The Scarred People”, a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut, bucurându-se de un real succes printre ascultatorii de metal.

Suedezii nu sunt la prima vizită în România, ei au mai susţinut concerte la Bucureşti, în 2006 şi la festivalul ARTmania de la Sibiu, în 2008. Tiamat a mai concertat în cadrul unor festivaluri precum Wacken Open Air (Germania), Masters of Rock (Cehia) sau Metalmania (Polonia), iar anul aceasta vin pentru prima dată şi la B’ESTFEST Summer Camp 2013.

Festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, organizat de Emagic, va avea loc vara aceasta în weekendul 5-7 iuli.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

Confirmările de până acum sunt Chase & Status, Soilwork şi Noisia.