Soilwork este cel de-al doilea nume confirmat în line-up-ul ediţie cu numărul şapte a B’ESTFEST Summer Camp. Festivalul pe scena căruia vor ma urca cei de la Chase and Status va avea loc în deja tradiţionalul B’ESTFEST Park de la Tunari, în apropiere de Bucureşti, între 5 şi 7 iulie 2013.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp!

Cei de la Soilwork şi-au început cariera în urmă cu 18 ani, muzica lor combinând metalul clasic suedez cu riffuri puternice ale rockului britanic al anilor ’70-’80 şi cu metalul european, iar mai nou adăugând şi elemente de blues rock si alternative metal. Încă din primii ani de activitate trupa s-a remarcat ca una dintre reprezentatele de seamă ale curentului melodic death metal.

Cele opt albume ale trupei au atras atenţia iubitorilor genului, trupa având ocazia să concerteze pe scenele unor festivaluri ca Wacken Open Air (Germania), Hellfest (Franţa), Graspop (Belgia) sau Roskilde (Danemarca). Pentru 2013 trupa pregăteşte lansarea unui nou material discografic, “The Living Infinite” – primul dublu album de melodic death metal din istoria genului.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

B’ESTFEST a devenit un adevărat fenomen printre festivalurile de la noi, în ultimii ani adunând zeci de mii de petrecăreţi anual pe izlaul de la Tunari. Evenimentul organizat de echipa Emagic transformă ăn fiecare an malul lacului Pasărea într-un adevărat orăşel al distracţiei.