Britanicii de la Texas vor concerta pentru prima oară în România pe 5 iulie 2013 la B’ESTFEST Summer Camp. Aceasta este cea mai recentă confirmare din line-up-ul festivalului ce va avea loc la Tunari între 5 şi 7 iulie, line-up ce îi mai cuprinde până în acest moment pe: Nas, Chase & Status (Live), Nneka, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction.

Cu o istorie de mai bine de 20 de ani, Texas este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din Marea Britanie. Trupa s-a format în 1986 şi a debutat doi ani mai târziu, încă de la început diferenţiindu-se prin sound-ul interesant şi prin timbrul vocal unic al solistei Sharleen Spiteri.

Texas are şapte albume de studio la activ, acestora adăugându-se două albume live şi două compilaţii. Trei dintre ele debutând direct pe prima poziţie în topurile de vânzări britanice. Unsprezece dintre single-uri trupei au ajuns în UK Top 10, printre acestea: „Say What You Want”, „In Our Lifetime”, „Summer Son” sau „In Demand”. Trupa a vândut până în acest moment mai bine de 20 de milioane de unităţi la nivel mondial şi pe 20 mai îşi va lansa cel mai recent album, „Conversation„.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.