Cea de-a şaptea ediţie a B’ESTFEST va avea loc între 5 şi 7 iulie 2013 şi va transforma islazul comunei Tunari, de lângă Bucureşti, într-un mini-orăşel al distracţiei. Biletele şi abonamentele pentru B’ESTFEST 2013 sunt disponibile la un preţ special până pe 31 iunie.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Perioada de presale pentru bilete şi voucherele de camping începe pe 1 martie şi se va termină pe 30 iunie 2013. În acest timp, bilete vor putea fi cumpărate cu 70 lei, iar voucherele cu 20 lei din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro.

Între 1 şi 7 iulie, preţurile vor creşte, biletele putând fi achiziţionate la 99 lei, iar voucherele cu 40 lei. După terminarea perioadei promoţionale, atât bilete cât şi voucherele de camping vor putea fi cumpărate din magazinele de specialitate, iar pe perioada festivalului şi de la casa de bilete de la intrarea în B’ESTFEST Park.

Biletele permit accesul în zona de festival o singură dată, însă cei care doresc să poată intra şi ieşi de mai multe ori din B’ESTFEST Park îşi pot face un upgrade pentru bilet direct în ziua evenimentului, de la poartă, achitând încă 20 de lei.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.

Din line-up-ul festivalului au fost confirmaţi până în acest moment doar şapte artişti. În prima zi pe afiş se vor regăsi rockerii de la Tiamat şi DJ-ul britanic Joker. Din programul zilei de sâmbătă, 6 iulie, până acum au fost confirmaţi doar cei de la Noisia, în timp ce în ultima zi de B’ESTFEST pe scenele de la Tunari vor urca: Chase and Status (LIVE), Enter Shikari, Soilwork şi Friction.