- Concerte - iConcert.ro

Home » Goodbye to Gravity

Goodbye to Gravity

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Goodbye to Gravity

Festivalul I AM THE ROCKER 2015 se reconfigurează

Phoenix Entertainment, organizatorii festivalului I AM THE ROCKER, ce trebuia să se desfăşoare în weekendul 4-5 iulie 2015 la Romexpo din Bucureşti, anunţă că este nevoită să reconfigureze structura festivalului, din cauza unor probleme de producţie ce au survenit în ultimul moment.  

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

RECENZIE: Testament a zguduit Arenele Romane din Bucureşti (FOTO)

Arenele Romane din Bucureşti au găzduit, încă o dată, un concert energic şi zgomotos, în seara de 12 august 2014. De această dată, cei care au zguduit locul au fost membrii trupei Testament, aflaţi în plin turneu de promovare al celui mai recent album al lor, „Dark Roots Of Earth”,... 

FOTO: Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa americană Testament a concertat pe 12 august 2014 la Arenele Romane, din Bucureşti. Primul show din Capitală al trupei a fost deschis de Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter. Vezi galeria foto de la concert!  

Program şi reguli de acces pentru concertul Testament din Bucureşti

Mai sunt câteva zile până când Testament va răsuna la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014. În deschidere vor fi două formaţii autohtone, Goodbye To Gravity şi 9,7 Richter, care vor urca pe scenă începând cu ora 19:00.  

Testament le transmite un mesaj fanilor

Mai sunt doar două săptămâni până la concertul pe care Testament îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014, iar membrii formaţiei le transmit un mesaj fanilor: „Prepare to get THRASHED!!!”  

Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter vor cânta în deschiderea concertului Testament de la Bucureşti

Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter sunt trupele care vor deschide concertul Testament din 12 august 2014 ce va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti.  

Concert Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi, 12 august 2014, de la ora 19:30, Testament va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Formaţia americană va concerta în premieră în Capitală. Concertul va fi deschis de către Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter.  
12 Aug 2014     ,

RECENZIE: Arch Enemy şi-a început turneul de promovare „War Eternal” cu un megaconcert la Bucureşti (POZE)

Vestea că trupa Arch Enemy va concerta din nou în România, la doi ani de la ultimul lor concert în ţara noastră, s-a răspândit rapid printre fanii adevăraţi ai metal-ului, aşa că vineri, 23 mai 2014 am avut parte de un show de-a dreptul electrizant. Evenimentul a avut loc la Turbohalle, una... 

POZE: Arch Enemy în Turbohalle din Bucureşti

Trupa Arch Enemy a concertat pe scena din Turbohalle din Bucureşti, pe 23 mai 2014. Primul concert al trupei cu Alissa White Gluz ca şi solistă a fost deschis de Krepuskul şi Goodbye to Gravity. Vezi galeria foto de la concert!