Mai sunt câteva zile până când Testament va răsuna la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014. În deschidere vor fi două formaţii autohtone, Goodbye To Gravity şi 9,7 Richter, care vor urca pe scenă începând cu ora 19:00.

Recomandări şi reguli de acces

Organizatorii le recomandă spectatorilor să ajungă la Arenele Romane pentru acces de la ora 18:00. Prima formaţie din deschidere va urca pe scenă la ora 19:00. După ce au intrat în spaţiul dedicat acestui eveniment, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă vor achiziţiona un nou bilet de concert.

Ca de obicei, este strict interzis accesul cu: sticle (inclusiv cele de parfum, de orice cantitate, deodorant), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Mâncarea şi băutura se va putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton este de 6 lei, berea şi sucul vor avea valoarea unui jeton, iar apa va fi la valoarea unei jumătăţi de jeton.

Cum poţi ajunge la Arenele Romane cu mijloacele de transport în comun

Pentru cei care vor apela la mijloacele de transport în comun, există mai multe soluţii cu staţii în apropiere de Parcul Carol I, unde se află Arenele Romane:

  • liniile de tramvai: 7 şi 47
  • linii RATB: 232, 323 – până la ora 23:00, iar după ora 23:00, liniile N107 şi N106
  • metrou: staţia Tineretului

Iubitorii de metal vor avea ocazia să vadă live pe 12 august 2014 la Arenele Romane, una dintre cele mai explozive trupe, în cadrul unui concert marca Testament din care ingredientele vitale nu vor lipsi: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit „ceasul atomic”) şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas.

Bilete Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Testament din 12 august 2014 de la Arenele Romane sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 92 lei cumpără bilete

Concertul Testament din Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.