- Concerte - iConcert.ro

Home » Testament

Testament

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Testament

RECENZIE: Testament a zguduit Arenele Romane din Bucureşti (FOTO)

Arenele Romane din Bucureşti au găzduit, încă o dată, un concert energic şi zgomotos, în seara de 12 august 2014. De această dată, cei care au zguduit locul au fost membrii trupei Testament, aflaţi în plin turneu de promovare al celui mai recent album al lor, „Dark Roots Of Earth”,... 

FOTO: Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa americană Testament a concertat pe 12 august 2014 la Arenele Romane, din Bucureşti. Primul show din Capitală al trupei a fost deschis de Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter. Vezi galeria foto de la concert!  

Program şi reguli de acces pentru concertul Testament din Bucureşti

Mai sunt câteva zile până când Testament va răsuna la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014. În deschidere vor fi două formaţii autohtone, Goodbye To Gravity şi 9,7 Richter, care vor urca pe scenă începând cu ora 19:00.  

Concertele lunii august 2014 în România

Luna august încheie vara calendaristică cu show-uri variete, de la rock la electro, de la folk la pop şi nu numai. Rage, Therion, Placebo, Bastille, Testament, Sodom, Obituary şi Nazareth sunt doar câteva dintre muzicienii care vor fi prezenţi la evenimentele ce vor avea loc luna aceasta în România.  

Testament le transmite un mesaj fanilor

Mai sunt doar două săptămâni până la concertul pe care Testament îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014, iar membrii formaţiei le transmit un mesaj fanilor: „Prepare to get THRASHED!!!”  

Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter vor cânta în deschiderea concertului Testament de la Bucureşti

Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter sunt trupele care vor deschide concertul Testament din 12 august 2014 ce va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti.  

Concert Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi, 12 august 2014, de la ora 19:30, Testament va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Formaţia americană va concerta în premieră în Capitală. Concertul va fi deschis de către Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter.  
12 Aug 2014     ,

Testament vor concerta la Bucureşti, în august 2014

Testament, legendele thrash metalului American, vor susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014, anunţă organizatorii, Phoenix Entertainment. Accesul la eveniment se va putea face de la ora 18:00, concertul fiind programat să înceapă la 19:30.  

Kiss primul headliner confirmat la Hellfest 2013

Pe 29 noiembrie 2012 organizatorii festivalului Hellfest au anunţat primele trupe ce vor concerta în cadrul ediţiei din 2013 a festivalului francez. Kiss, Twisted Sister, Accept, Korn, Stonesour, Bullet For My Valentine, Volbeat, Avantasia vor urca pe scenele festivalului.