Mai sunt doar două săptămâni până la concertul pe care Testament îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 august 2014, iar membrii formaţiei le transmit un mesaj fanilor: „Prepare to get THRASHED!!!”

Testament este una dintre cele mai aclamate şi bine cotate trupe de metal pe plan mondial şi totodată una dintre primele formaţii de thrash care au ajuns în mainstream, după lansarea discului “Big Four of Thrash”. Formaţia va aduce la Arenele Romane, elementele nelipsite ale show-ului său legendar: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit “ceasul atomic”) şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas.

Mai înainte de toate, suntem foarte entuziasmaţi să îl avem pe legendarul basist Steve Di Giorgio înapoi în formaţie! Săptămâna aceasta vom începe turneul european (pentru orașe, puteţi accesa secţiunea de turnee de pe pagina noastră), un concert  la Culture Room în Ft. Lauderdale, Motorhead’s Motorboat Cruise în septembrie şi Knotfest în octombrie. Așa că veniţi să ne vedeţi în concert, iar apoi ne vom întoarce la compus! Prepare to get THRASHED!!!“

Concertul americanilor va fi deschis de două trupe autohtone apreciate de publicul românesc: Goodbye To Gravity şi 9.7 Richter. Goodbye to Gravity este una dintre cele mai apreciate trupe din noul val de heavy metal, având cea mai semnificativă ascensiune pe scena rock din ţara noastră. 9,7 Richter abordează genul heavy metal, cu influenţe thrash, speed şi power, iar în prezent trupa lucrează la albumul de debut.

Bilete Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Testament din 12 august 2014 de la Arenele Romane sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 92 lei cumpără bilete