Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter sunt trupele care vor deschide concertul Testament din 12 august 2014 ce va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti.

Goodbye to Gravity sunt una dintre cele mai apreciate trupe din noul val de heavy metal, având cea mai semnificativă ascensiune pe scena rock din ţara noastră. Stilul Goodbye to Gravity este o combinaţie reuşită de riffuri agresive, melodicitate şi refrene obsesive, găsindu-şi astfel formula perfectă cu care au încântat publicul de la la majoritatea festivalurilor naţionale.

9,7 Richter abordează genul heavy metal, cu influenţe thrash, speed şi power, iar în prezent trupa lucrează la albumul de debut.

Cele două trupe autohtone vor fi responsabile de încălzirea publicului pentru concertul Testament, un concert în care riffurile energice vor zdruncina Arenele Romane, oferind fanilor trupei americane ocazia să asculte o selecţie de piese atât de pe albumele care i-au consacrat, cât şi de pe ultimul lor album „Dark Roots of Earth”.

Biletele pentru concertul Testament din 12 august 2014, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi procurate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 de lei. Accesul publicului în zona de concert va fi permis începând cu orele 18.00