Acest eveniment a avut loc in data de 12 Aug 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 12 august 2014, de la ora 19:30, Testament va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Formaţia americană va concerta în premieră în Capitală. Concertul va fi deschis de către Goodbye to Gravity şi 9,7 Richter.

Testament, cunoscută ca una dintre cele mai bune formaţii de trash metal, a fost înfiinţată în 1983 de către chitaristul Eric Peterson şi vărul său Derrick Ramirez, iar primul nume al trupei a fost Legacy. Formaţia americană este una dintre cele mai aclamate şi bine cotate trupe de metal pe plan mondial şi totodată una dintre primele formaţii de thrash care au ajuns în mainstream, după lansarea discului „Big Four of Thrash”.

Cu o experienţă de peste 30 de ani pe scena muzicală, Testament va aduce la Arenele Romane, elementele nelipsite ale show-ului său legendar: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit “ceasul atomic”) şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas.

Testament au lansat până în prezent 10 albume de studio, 4 albume live, 6 compilaţii şi au avut vândut peste 1,4 milioane de discuri în Statele Unite.

Bilete Testament la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Testament din 12 august 2014 de la Arenele Romane sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 92 lei cumpără bilete

Cei care îşi achiziţionează bilete pentru Festivalul Artmania 2014 de la Sibiu, vor beneficia de o reducere de 10 lei pentru biletul de la concertul Testament, doar dacă îşi cumpără simultan cele două biletele de la sediile Evenim din Bucureşti, Cluj, Ploieşti şi Timişoara, oferta fiind valabilă până pe 1 august 2014, anunţă organizatorii.