Line-up-ul Dance Arena de la ediţia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a fost îmbogăţit cu încă o serie de artişti. CA:RO, Heath:Ward, DJ Paul Sawyer, Phirah, Gojira, Planet H, NotSoCommonDJ, The Bastard şi UNU’ vor fi prezenţi pe scena de la Tunari între 5 şi 7 iulie 2013.

DJ internaţionali în cortul Dance Arena

CA:RO, câştigătorul de anul trecut al competiţiei organizate de Drum&Bass Arena si Mixcloud.com revine la B’ESTFEST Summer Camp, la cerere comunităţii bass de la noi. Artistul britanic mixează deja de 3 ani, fiind influenţat de muzicieni ca Andy C, Friction sau Mampi Swift. El va mixa în prima zi de festival, alături de Joker, Bass Turbat Live si Electrocord.

Heath:Ward este deja un obişnuit al festivalurilor, cu prezenţe la evenimente ca Bestival, Blissfields, Pulse, Lubstock sau Tonic festival. Britanicul va semna condica festivalului pe 6 iulie, în aceeaşi zi cu Noisia, Gojira & Planet H, R.O.A. şi Electrocord.

DJ Paul Sawyer este deja un nume consacrat pe scena muzici electronice, cu o carieră de mai bine de 20 de ani. De la cluburile din sudul Angliei, la cele din Ibiza şi pe scenele festivalurilor din toată lumea, Paul Sawyer este unul dintre cei mai activ promoteri ai acestui gen muzical. Fondatorul Electro Juice, lable de care aparţine şi Heath:Ward, va fi prezent pe scena festivalului de la Tunari duminică, 7 iulie.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

În aceeaşi zi, pe scena din Dance Arena va mixa şi Phirah. DJ-ul este membru Future Sounds Of Sofia, o platforma muzicală din Bulgaria dedicată promovarii drum and bass-ului soft, însă totodata vibrant şi plin de energie.

Artiştii români la B’ESTFEST 2013

Gojira şi Planet H revin la B’ESTFEST pe 6 iulie, cei doi formează de ceva timp una dintre cele mai solide echipe de producători de la noi. Dacă Gojira a deschis show-urile unor artişti ca Prodigy, Pendulum, Massive Attack, Nero, Borgore, Foreign Beggars, Caspa, Annie Nightingale şi mulţi alţii. Planet H se poate lăuda că a împărţit scena cu: Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez sau Psychofreud.

Proiectul Electrocord va aduce la B’ESTFEST 2013 trei DJ pe 5 şi 6 iulie. NotSoCommonDJ, The Bastard şi UNU’ sunt nume deja cunoscute pentru iubitorii muzicii electronice de la noi. Electrocord are la bază o comunitate de DJ şi promoteri autohtoni şi are ca şi scop promovarea muzicii electronice de calitate.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.