Trupa americană Biohazard va susţine primul său concert în România la B’ESTFEST Summer Camp 2013 pe 6 iulie 2013. Biohazard va concerta la festivalul de la Tunari, ce se va desfăşura între 5 şi 7 iulie, alături de artişti precum: Chase & Status (Live), Nas, Texas, Nneka, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Biohazard este una dintre primele trupe ce au combinat elemente de hardcore punk, groove şi heavy metal cu influenţe de hip hop. Trupa a debuta în urmă cu 16 ani şi şi-a lansat primul album în 1990. Doi ani mai târziu, apare “Urban Discipline”, album ce a fost foarte bine primit atât de critici cât şi de rockerii, vânzându-se în peste un milion de exemplare.

Chiar dacă de-a lungul timpului, trupa a suferit mici modificări de componenţă şi a trecut printr-o pauză de câţiva ani, în 2008 trupa revine în formula care a consacrat-o: Billy Graziadei (voce şi chitară), Danny Schuel (tobe), Bobby Hambel (chitară) şi Evan Seinfeld (voce şi chitară bass). În 2011, Evan Seinfeld părăseşte trupa locul lui fiind luat de Scott Roberts.

Biohazard trebuia să concerteze anul trecut în România la Rock Evolution Festival 2012 la Oradea, evenimentul a fost însă anulat cu câteva zile înainte. În cadrul show-ului de la B’ESTFEST fanii vor putea asculta, pe lângă piese ca „Punishment” sau „How It Is”, şi piese de pe albumul „Reborn In Defiance„, lansat în 2012.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.