Acest eveniment a avut loc in data de 15 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Festivalul a fost anulat!

In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS PRODUCTION dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa , drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul SE ANULEAZA! Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim.Pentru orice informatie trimite-ti email la [email protected] Ne cerem scuze tuturor pentru acest esec neasteptat venit pe neprevazute!

În perioada 13-15 iulie 2012, la Tancodromul Oradea va avea loc prima ediţie a Rock Evolution Festival. Pe scena vor mai evolua importante nume ale rockului mondial, printre headlineri regăsindu-se Sepultura, Death Angel, Three Days Grace şi Biohazard.

Conform organizatorilor, tancodromul a fost ales ca fiind locaţia cea mai prielnică din toate punctele de vedere, dispunând de spaţiu pentru restaurante, baruri, spaţii pentru vânzarea souvenirurilor, cât şi pentru cele două scene care vor găzdui numeroasele trupe. În acelaşi timp este amenajată o zonă specială pentru campare pe perioada celor trei zile de festival.

Sepultura live la Rock Evolution Festival 2012

Sepultura au luat fiinţă în anul 1984 în Belo Horizonte, Brazilia, avându-i ca membri fondatori pe fraţii Max şi Igor Cavalera. Cunoscuţi pentru stilul iniţial de death metal/thrash metal, formaţia s-a îndreptat ulterior către influenţe groove metal, iar în ultimii ani nu metal, hardcore punk şi industrial metal. Consacrarea la nivel mondial pentru brazilieni a venit odată cu albumele „Beneath the Remains” (1989) şi „Arise” (1991).

După lansarea albumului „Roots” (1996) solistul Max Cavalera părăseşte trupa şi formează Soulfly. Este adus ca nou solist americanul Derrick Green care activează în prezent alături de Paulo Jr. (bass), Andreas Kisser (chitară) şi Eloy Casagrande (baterie). Cu ocazia concertului de la Oradea fanii vor avea ocazia să asculte piese de pe albumul lansat recent intitulat „Kairos” (2011), dar şi hituri celebre precum „Arise”, „Territory”, „Roots Bloddy Roots” sau „Bullet the Blue Sky”. Sepultura vor urca pe scena principală în data de 15 iulie, acesta fiind al patrulea concert în România.

Biohazard, Three Days Grace şi Death Angel la Oradea

Biohazard este formaţia cu origini în New York care a pus bazele unui stil propriu combinând pentru prima dată influenţe de hardcore punk şi heavy metal cu elemente de hip hop. Rezultatul? Cel putin două albume vândute în milioane de exemplare: „Urban Discipline” (1992) şi „State of the World Address” (1994). La Oradea, Biohazard (în componenţa Bobby Hambel, Billy Graziadei, Danny Schuler şi Scott Roberts) vor avea ocazia să prezinte şi noul lor album „Reborn in Defiance” (2012).

Three Days Grace este o trupă canadiană care şi-a început activitatea sub denumirea de Groundswell în 1992. Cinci ani mai târziu trupa rămânea doar cu trei dintre membrii originali şi se transforma în Three Days Grace, lansand albumul de debut omonim in anul 2003.

Death Angel este o trupă de thrash metal care a luat fiinţă în urmă cu 30 de ani, însă şi-a lansat primul album oficial abia cinci ani mai târziu („The Ultra-Violence”). Succesul nu s-a lăsat prea mult aşteptat, pentru Death Angel urmând turnee în intreaga lume. În 1991 trupa se destramă, însă zece ani mai târziu se reuneşte pentru un concert caritabil şi ulterior decide să continue activitatea. De atunci au lansat trei albume, cel mai recent fiind Relentless Retribution” (2010).

Program Rock Evolution Festival 2012

13 iulie 2012

Vineri, 13 iulie 2012

Three Days Grace
Celelalte Cuvinte
Taine
Nevergreen
Indefiance
Reborn

14 iulie 2012

Sâmbătă, 14 iulie 2012

Biohazard
Unearth
Targ3t
Guerillas
Psycho Symphony

15 iulie 2012

Duminică, 15 iulie 2012

Sepultura
Death Angel
Altar
Spiritual Ravishment
Krepuskul


Bilete Rock Evolution Festival 2012

Biletele pentru Rock Evolution Festival 2012 de la Oradea sunt disponibile la următoarele preţuri în funcţie de perioada de achiziţie:

Bilete în avansBilet pentru o zi: 40 lei/pers
Bilet pentru doua zile: 50 lei/pers + loc pentru cort gratuit
Bilet pentru trei zile: 70 lei/pers + loc pentru cort gratuit

Bilete la intrare

Bilet pentru o zi: 50 lei/pers
Bilet pentru doua zile: 60 lei/pers + loc pentru cort gratuit
Bilet pentru trei zile: 80 lei/pers + loc pentru cort gratuit

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.