Coma şi Changing Skins sunt cele mai recente confirmări în programul B’ESTFEST Summer Camp. Festivalul va ţine publicul în priză şi în acestă vară pentru că se vor auzi unele dintre cele mai răsunătoare nume la evenimentul organizat între 5 şi 7 iulie 2013 în comuna Tunari, de lângă Bucureşti.

Coma, din nou la B’ESTFEST

Coma este una dintre noile confirmări la B’ESTFEST Summer Camp, care va urca pe scenă sâmbătă, 6 iulie 2013. Astfel Cătălin Chelemen (voce), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri, efecte, keys) şi Călin Marcu (chitară) vor fi responsabili de atmosfera dinamică din a doua zi a festivalului.

Coma a apărut pe piaţa muzicală în anii 2000 şi a devenit una dintre cele mai aplaudate trupe de rock alternativ din ţară. Până acum, Coma s-a exprimat prin trei albume, iar ultimul dintre ele conţine 11 piese unplugged. Aşa că vocile puternice se vor auzi, în vara asta, la B’ESTFEST Summer Camp.

Changing Skins, în prima zi de festival

Distracţia se va schimba pe ritmuri de electro-rock cu Changing Skins pe scenă. Trupa românească va pune publicul să vibreze vineri, 5 iulie 2013, prin energia specifică, în care se regăsesc influenţe din rock-ul american al anilor ’90. Changing Skin a început să fie din ce în ce mai prezentă în line-up-urile evenimentele, ceea ce a făcut ca la începutul acestui an să primească prima nominalizare din carieră la categoria „Best Alternative” la gala On Air Music Awards.

La ediţia din acest an vor fi prezente, între 5 şi 7 iulie, şi trupele Texas, Nas, Chase and Status (live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia  şi Viţa de Vie. B’ESTFEST împlineşte, în această vară, 7 ani de distracţie în care fanii au adunat cele mai energice amintiri pe ritmuri de tobe.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.