Ediţia B’ESTFEST din această vară vine cu o nouă scenă ce va fi dedicată concertelor unplugged. Jagermeister Rock Arena se va deschide în fiecare seară, între 5 şi 7 iulie 2013, de la ora 19:00, cu sunete de folk, rock şi alternative autohtonă, alături de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground.

În prima seară, pe 5 iulie, vor cânta artiştii de la Ţapinarii, Les Elephants Bizarres şi Omul cu Şobolani, pe 6 iulie, vor fi în faţa publicului Loungerie II, Zob şi Grimus, iar pe 7 iulie, la se vor se vor auzi Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec şi Partizan. Pe scena Jagermeister vor mai face show Gothic, Diamonds Are Forever, Breathelast, Roadkillsoda, Days of Confusion şi Perfect Zero For Infinity.

După spectacolul făcut de aceste trupe, distracţia va continua până dimineaţă pentru că fanii sunt invitaţi, în fiecare seară, la B52 Afterparty.

La festivalul care are loc în weekendul dintre 5 şi 7 iulie 2013, în Comuna Tunari, vor cânta şi Texas, Nas, Chase & Status, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Biohazard, Soilwork sau Noisia, dar şi artiştii românii de la Viţa de Vie, Vama, Subcarpaţi, Electric Fence, Coma sau ROA.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2013

Până pe 30 iunie, biletele şi abonamentele pot fi cumpărate la preţuri speciale, ulterior fiind disponibile la preţuri mai mari. Acestea pot fi comandate de pe www.myticket.ro sau pot fi cumpărate din magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de la casele de bilete de la intrarea la festival.

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.