B’ESTFEST Summer Camp anunţă noi artişti români care se alătură line-up-ului festivalului ce se desfăşoară în weekendul 5-7 iulie 2013, în B’ESTFEST Park Tunari, lângă Bucureşti. Cea mai mare surpriză pentru fanii B’ESTFEST este trupa Vama, care va concerta pentru prima oară în cadrul festivalului. Shadowbox & Chimie şi East Roots sunt alte noi confirmări.

Trupa Vama, pentru prima dată la B’ESTFEST

Construită în jurul lui Tudor Chirilă (solist) şi Eugen Caminschi (chitaristul fostei trupe Vama Veche), Vama este una dintre cele mai iubite şi cunoscute formaţii de rock din România. După separarea de Vama Veche în 2006, trupa Vama, formată din Tudor Chirilă  (voce), Eugen Caminschi (chitară), Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriş (bas) şi Gelu Ionescu (clape), a lansat albumele „Vama” (2008) şi „2012” (2012).

Totuşi, la concerte încă se mai aud multe dintre piesele fostei trupe şi asta pentru că Vama înseamnă şi acum spiritul libertin de la malul mării. Cel mai recent single, „Perfect fără tine”, a devenit în scurt timp imnul verii 2013 şi îl vom asculta cu siguranţă la B’ESTFEST pe 5 iulie.

Shadowbox & Chimie şi East Roots la B’ESTFEST 2013

Line-up-ul festivalului continuă cu artiştii autohtonii de la Shadowbox & Chimie şi East Roots. Astfel, pe 7 iulie, Mihai Iordache (bass), Silviu Badea, Răzvan Ristea (tobe), Rareş Bartoş (voce) şi Codin Orăşeanu (Low Freq), adică Shadowbox, vor face senzaţie pe ritmuri de grime, dup şi hip-hop la evenimentul din B’ESTFEST Park Tunari. Alături de ei va cânta Chimie, fost membru al trupei Specii, care a devenit un adevărat fenomen cultural underground în muzica românească.

Un alt concept special de pe scena B’ESTFEST este East Roots. Trupa îşi va face cunoscut primul său album, „From the East to the West”, pe ritmuri de drum & bass, reggae, ska, dubstep şi dancehall cu pasaje de sitar (instrument tradiţional oriental), în cea de-a doua zi a festivalului, pe 6 iulie 2013.

Artiştii de la Viţa de Vie, Subcarpaţi, Electric Fence, Texas, Nas, Chase and Status (live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia, Coma sau Changing Skins vor fi şi ei prezenţi la festivalul din B’ESTFEST Park Tunari pentru a marca 7 ani de B’ESTFEST.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.