UPDATE: Show-ul Chase and Status de la B’ESTFEST 2013 a fost confirmat de organizatori. Află mai multe detalii!

Au rămas mai puţin de cinci luni până la B’ESTFEST 2013, iar organizatorii nu au confirmat până în prezent niciun nume din line-up. Însă, conform informaţiilor noastre printre artiştii invitaţi se vor afla şi cei de la Chase and Status. Vestea vine după ce în urmă cu câteva zile www.metalhead.ro anunţa un posibil concert Enter Shikari în cadrul festivalului ce se va desfăşura la Tunari între 5 şi 7 iulie 2013.

INTERVIU Chase & Status: “Încercăm să cucerim lumea”

Chase and Status sunt deja nume obişnuite pentru iubitorii de festivaluri din ţara noastră, având deja două prezenţe la Peninsula (în 2009 şi 2011) şi una la Street Heroes (în 2010). Duo-ul britanic a reuşit în ultimii ani să îşi consolideze poziţia printre producătorii de seamă ai zonei electro. Posesori ai premiilor pentru „Cel mai bun producător” şi „Cel mai bun live act” la Drum and Bass Awards, Saul Milton (Chase) şi Will Kennard (Status) se pot lăuda cu o serie de colaborări greu de neglijat. De-a lungul timpului ei au lucrat cu artişti ca Rihanna, Cee Lo Green,  Example, Plan B sau Tinie Tempah.

Conform site-ului oficial al trupei, Chase and Status vor fi prezenţi pe 4 iulie 2013, în Croaţia, la Hideout Festival. Un posibil show al lor la ediţia din acest an a B’ESTFEST nu a fost confirmat încă de organizatori.

Enter Shikari de la Download Festival la B’ESTFEST

Zvonurile legate de concertul Enter Shikari în cadrul B’ESTFEST 2013 au apărut în urmă cu câteva zile, dar deja au aprins imaginaţia fanilor. Enter Shikari sărbătoreşte anul acesta 10 ani de activitate, perioadă în care albumele lor s-au aflat în fruntea topurile muzicale din Marea Britanie şi nu numai. Trupa are un palmares de invidiat, în 2007 primind un premiu la Gala NME şi două la Kerrang! Awards, iar în anii ce au urmat nominalizările şi recompensele s-au adunat în număr însemnat în CV-ul lor.

Britanicii se află în acest moment în cadrul turneului „A Flash Flood of Colour World Tour” ce promovează albumul „A Flash Flood of Colour„, lansat în 2012. Conform programului afişat pe site-ul trupei, Enter Shikari nu are deocamdată niciun concert programat pentru luna iulie, însă vor fi prezenţi în acea perioadă în Europa, la mijlocul lui iunie fiind headliner-ii scenei secundare de la Download.

B’ESTFEST Summer Camp aniversează anul acesta cei „7 ani de acasă”. Festivalul organizat de Emagic revine la Tunari, comună din apropierea Bucureştiului, şi promite trei zile de muzică bună şi distracţie până în zori.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit acceul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.