Un nou nume se adaugă line-up-ului din acest an al festivalul B’ESTFEST Summer Camp ce va avea loc între 5 şi 7 iulie 2013 la Tunari, lângă Bucureşti. Este vorba despre trupa britanică The Heavy, prezentă pentru prima dată în România.

Află mai multe despre B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Trupa The Heavy a fost înfiinţată în anul 2007, iar până în prezent au lansat 3 albume de studio. Cei patru membri ai trupei, originari din Marea Britanie, au devenit cunoscuţi o dată cu piesa „How You Like Me Know„, melodie ce a facut înconjurul lumii graţie numeroaselor campanii publicitare în care a fost utilizată, printre care şi cea din celebra pauză a Super Bowl-ului din 2010.

Piesele The Heavy au fost adesea alese şi pentru a ilustra soundtrack-uri ale unor seriale americane precum: Entourage, Californication, Rookie Blue sau Community. Stilul muzical al trupei britanice este greu de definit şi de încadrat în tipare, în muzica lor se regăsesc riff-uri îndrăzneţe de chitară, elemente de soul, funk sau indie rock care se completează reciproc şi armonios.

Încă de la lansare, trupa a atras deopotrivă atenţia publicului, dar şi a criticilor de specialitate, intrând în istorie ca prima trupa căreia celebrul realizator TV, David Letterman, i-a cerut un bis în cadrul emisiunii sale „Late Show with David Letterman”. Publicul român va avea ocazia să asculte live, pe 5 iulie, piese precum: „How You Like Me Now”, „Short Change Hero” sau „What Makes a Good Man„.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – Bucureşti, Tunari, printre artiştii confirmaţi deja numărându-se: Texas, Nas, BiohazardNneka, Chase & Status (live), Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction.