Ultimele luni ale anului 2011 vor fi pline de concerte ale unora dintre cei mai  cunoscuţi şi apreciaţi artişti internaţionali. În Bucureşti sau în ţară, va exista cel puţin un concert dedicat aproape fiecărui gen de muzică.

Scorpions şi Smokie la Cluj-Napoca în octombrie

Luna octombrie va începe din prima zi în forţă cu un concert rock, marca In Flames, la Bucureşti. Iubitorii acestui gen de muzică se vor putea delecta şi cu concertele trupelor Scorpions şi Smokie, de data aceasta în Cluj-Napoca, în perioada 8-9 octombrie, cu ocazia Grand Opening Cluj Arena.

Hélène Ségara va concerta în premieră la Bucureşti în cadrul Festivalului Muzicii Franceze pe 21 octombrie. Ten Years After revin la Bucureşti cu un concert special, pe data de 23 octombrie.

Pe datele de 3, 5 şi 7 octombrie, Cesaria Evora revine în România, la Timişoara, Bucureşti şi Cluj-Napoca. Tot la Bucureşti, dar pe 8 octombrie, Morcheeba şi Parov Stelar vor oferi un show memorabil celor prezenţi la Sala Polivalentă. Pe la jumătatea lunii octombrie, Armin Van Buuren va mixa, în cadrul unui nou eveniment The Mission, la Sala Polivalentă.

Tom Jones revine la Bucureşti în noiembrie

Concertele din luna noiembrie promit de asemenea nume mari. Prima zi din noiembrie aduce cu sine un concert Al Di Meola, la Cluj-Napoca. Pe 3 noiembrie, la Bucureşti, Elvis Costello va susţine un show în premieră la Sala Palatului. Tot o premieră va fi şi concertul celebrei Jane Birkin, din data de 13 noiembrie, la Bucureşti.

Tom Jones va fi prezent pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 17 noiembrie, cu un concert din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale sale. Amatorii de jazz vor avea ocazia să-i vadă live pe membrii The Manhattan Transfer, pe 11 noiembrie, în Bucureşti.

Cel mai rapid pianist din lume, Havasi, va concerta pe 15 noiembrie la Bucureşti sub conceptul Symphonic Red Concert Show. Pentru cei care preferă muzica rock, în luna noiembrie vor avea ocazia să vadă la Bucureşti trupe ca Iced Earth – 22 noiembrie,  U.D.O. – 17 noiembrie sau Hammerfall – 30 noiembrie.

http://www.youtube.com/watch?v=i6gyvqDLZ0E

Ştefan Banică aniversează 10 ani de concerte de Crăciun

Ultima lună din an va aduce pe lângă obişnuitele concerte tematice de Crăciun şi alte concerte speciale. Demis Roussos va reveni la Bucureşti pentru a susţine un concert pe data 20 decembrie. Renumitul violonist  Edvin Marton va concerta din nou în Bucureşti pe 20 şi 21 decembrie, cu ocazia seriei „Crăciun Vienez”, iar Ştefan Banică aniversează zeci ani de concerte de Crăciun la Sala Palatului din Capitală.

Tudor Gheorghe revine cu o nouă reprezentaţiei a spectacolului „Degeaba…?!” pe 23 decembrie, iar Salvatore Adamo va concerta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 10 decembrie.

Astfel, ultimele luni din 2011 se vor derula cu o agendă impresionantă de concerte, pentru care iubitorii de muzică îşi pot rezerva bilete din timp.

Vezi şi lista concertelor anului 2011!