Renumitul artist grec Demis Roussos revine în ţara noastră în apropierea Crăciunului pentru un nou concert extraordinar. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 decembrie 2011 şi este organizat de Project Events.

Fanii artistului grec vor putea asculta piese specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, ca „Ave Maria„, „White Christmas„, „Silent night” sau „Amazing Grace„. Din setlist-ul concertului nu vor lipsi, însă nici celebrele sale hituri: „Dinata Dinata„, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind„.

Bilete Demis Roussos

Preturile biletelor pentru concertul lui Demis Roussos la Sala Palatului vor fi urmatoarele:

Categoria VIP – 300 lei
Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 200 lei
Categoria 3 – 150 lei
Categoria 4 – 100 lei
Categoria 5 – 50 lei

Biletele se vor putea găsi pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria -€“ Midola Music, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’€™s). Tichetele pot fi cumpărate şi online de pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, şi www.biletedelatati.ro

Concertele de Crăciun ale lui Demis Roussos au devenit o adevărată tradiţie. Roussos a mai concertat la Sala Palatului de Sărbători atât în 2009, cât şi în 2010. Concertul de pe 20 decembrie 2011 este organizat de Project Events.