Demis Roussos - Concerte Demis Roussos - iConcert.ro

Home » Demis Roussos

Demis Roussos

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Demis Roussos

RECENZIE: Demis Roussos ne-a readus magia Crăciunului la Sala Palatului (POZE)

Aşa cum ne-a obişnuit aproape în fiecare an, Demis Roussos a revenit pe scena Sălii Palatului pe 5 decembrie 2013, pentru un concert de sărbători. Nenumăratele concerte pe care le-a susţinut până acum în ţara noastră au făcut ca grecul să fie extrem de iubit de către români, şi nu doar... 

POZE: Demis Roussos – Concert de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti

Legendarul muzician Demis Roussos a revenit pe 5 decembrie 2013 la Bucureşti pentru un concert special de Crăciun. Timp de mai bine de două ore cunoscutul artist şi-a încântat fanii de la Sala Palatului cu piese dedicate Sărbătorilor, dar şi cu melodiile sale celebre. Vezi galeria foto de la... 

Concert Demis Roussos la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va avea loc concertul Demis Roussos, aflat pentru prima dată în oraşul din inima Transilvaniei.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Demis Roussos de la Bucureşti

Demis Roussos revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 decembrie 2013. iConcert.ro şi Project Events îţi oferă două invitaţii pentru două persoane la concertul special de Crăciun susţinut de către artistul grec.  

Concertele lunii decembrie 2013

Ca în fiecare an, decembrie este luna cea mai aglomerată în ceea ce priveşte evenimentele muzicale speciale. Sălile de spectacole din toată ţara vor fi animate anul acesta de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, dar asta nu înseamnă că iubitorii de rock, jazz sau pop nu vor avea parte... 

Concert de Crăciun cu Demis Roussos la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 5 decembrie 2013, începând cu ora 20:00, Demis Roussos va încânta fanii săi din România cu vocea sa inconfundabilă. La Sala Palatului din Bucureşti vor răsuna atât cu melodiile sale cunoscute, cât şi cu cântece specifice Crăciunului.  
5 Dec 2013     ,

Demis Roussos – concert special de Crăciun la Bucureşti în decembrie 2013

Demis Roussos revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 5 decembrie 2013, pentru a aduce bucurie şi voie bună prin concertul extraordinar organizat cu ocazia venirii sărbătorilor de iarnă.  

Concertele anului 2013 în România


2013 vine cu o mulţime de concerte: premiere sau reveniri mult aşteptate vor aduna mii de petrecăreţi la concertele din anul acesta. Roger Waters, Rammstein, Depeche Mode, Richard Clayderman, Mark Knopfler, Yanni, Vaya con Dios, Patricia Kaas, Slash sau Andrea Bocelli sunt doar o parte dintre artiştii... 

Turneul lui Demis Roussos în România a fost anulat

Demis Roussos trebuia să concerteze în perioada 1-7 aprilie 2012 în patru oraşe din România, respectiv Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov. Din păcate, artistul are câteva probleme medicale, din cauza cărora organizatorii au fost nevoiţi să anuleze întreg turneul naţional.  

Bilete cu 20% mai ieftine pentru turneul Demis Roussos din România

Biletele pentru concertele pe care Demis Roussos le va susţine în Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Braşov vor beneficia de o reducere de 20% din preţ, în perioada 29 februarie 2012-7 martie 2012. Turneul artistului va începe pe 1 aprilie 2012 şi se va finaliza pe 7 aprilie 2012.  


Social Media

iConcert.ro