Demis Roussos trebuia să concerteze în perioada 1-7 aprilie 2012 în patru oraşe din România, respectiv Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov. Din păcate, artistul are câteva probleme medicale, din cauza cărora organizatorii au fost nevoiţi să anuleze întreg turneul naţional.

Toate persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertele Demis Roussos din Timişoara, Iaşi, Sibiu sau Braşov, îşi pot recupera contravaloarea biletelor în perioada 23 martie 2012 – 1 mai 2012. Pentru recuperarea banilor, cei care au cumpărat bilete trebuie să se prezinte cu aceastea la magazinele de unde le-au achiziţionat, în perioada stabilită. Va fi rambursată doar valoarea tichetelor, fără alte comisioane sau servicii. Pentru mai multe informaţii referitoare la recuperarea banilor, doritorii pot apela numerele de telefon: 0735.869.831 sau 0735.869.829.

http://www.youtube.com/watch?v=oiwQChMveTs&feature=related

Artistul grec şi-a început cariera în barurile din Atena, câştigând în timp simapatia a milioane de oameni cu hituri ca “It’s five o’clock“, “Rain and tears” sau “I want to live“. Demis Roussos a concertat de mai multe ori în Bucureşti, în special în preajma sărbătorilor de iarnă, iar show-urile sale au fost foarte apreciate de către fani.

Vezi cum a fost la concertul Demis Roussos din decembrie 2011!

Foto: Vlad Ionuţ Pîrîu