Demis Roussos revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 5 decembrie 2013, pentru a aduce bucurie şi voie bună prin concertul extraordinar organizat cu ocazia venirii sărbătorilor de iarnă.

RECENZIE: Demis Roussos a cântat pentru cei pe care îi iubeşte

Născut în Egipt, Demis a crescut în Europa, motiv pentru care a îndrăgit şi tradiţiile europene, una din sărbătorile fiind Crăciunul, pe care-l aşteaptă cu multă emoţie şi bucurie de fiecare dată. Vorbind de tradiţii, concertele lui Demis Roussos în ţara noastră au devenit un obicei mult aşteptat de fanii săi. Puţini însă sunt cei care ştiu faptul că fosta soţie a cântăreţului este de origine română, astfel că pentru Demis vizitele la Bucureşti reprezintă o mare plăcere.

De-a lungul celor 46 de ani de carieră, Demis Roussos a cucerit cu vocea sa inimile fanilor de pe toate continentele, astfel că în Japonia acesta a obţinut locul 1 cu „The Roussos Phenomenon EP„, discul de Aur în America pentru materialul „Demis„, devenind primul artist născut în Africa, care se bucură de succes pe plan mondial.

Anul acesta, pe 5 decembrie la Sala Palatului, Demis va încânta publicul cu piese specifice sărbătorilor de iarna, colinde, dar şi piese ca: „Ave Maria”, „White Christmas”, „Silent night” sau „Amazing Grace”. Din setlist-ul serii nu vor lipsi nici celebrele sale hituri: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind”.

Bilete Demis Roussos

Biletele pentru concertul Demis Roussos de la Bucureşti pot fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria 1 250 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 150 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei cumpără bilete
Categoria 5 50 lei cumpără bilete

Acesta este cel de-al şaselea concert al lui Demis Roussos în ţara noastră, artistul trebuia să susţină în 2012 un turneu în patru oraşe din România, însă acesta a fost anulat din motive medicale. Tradiţionalul concert de Crăciun al celebrului muzician este organizat de Project Events.