- Concerte - iConcert.ro

Home » Recenzie

Sala Palatului

Bucureşti, Str. Ion Câmpineanu nr. 28

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Sala Palatului

RECENZIE: Un show senzorial, plin de energie și culoare, cu Zaz la Sala Palatului (FOTO)

Zaz a revenit în România, de data aceasta la București, în cadrul „Organique Tour”, și a scris încă o pagină în istoria jazz-ului cu un concert unde s-a cântat și s-a dansat neîncetat. Artista de origine franceză a susținut un spectacol de neuitat la Sala Palatului, pe 11 iunie... 

FOTO: Zaz la Sala Palatului din București

Zaz a susținut un concert în premieră la București, pe scena Sălii Palatului, pe 11 iunie 2023, în cadrul turneului „Organique Tour”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Zaz la Sala Palatului din București!  

Concert Omara Portuondo la Sala Palatului din București

Sâmbătă, 17 iunie 2023, începând cu ora 20:00, Omara Portuondo susține un concert la Sala Palatului din București. Acesta face parte din turneul „Farewell World Tour 2023”, în cadrul căruia artista va concerta în numeroase locații din Europa și America.  
17 Jun 2023     ,

ZAZ trimite un mesaj plin de energie și emoție publicului din România

Într-un mesaj video plin de entuziasm, celebra cântăreață franceză ZAZ a transmis un mesaj publicului din România, cu ocazia sosirii sale în București pentru un concert ce face parte din cel mai nou turneu al său, „Organique Tour”. Evenimentul va avea loc pe data de 11 iunie la... 

Concert Tom Jones la Sala Palatului din București

Duminică, 18 iunie 2023, de la ora 19:00, Tom Jones susține un concert la Sala Palatului din București, în cadrul turneului „Ages & Stage”.  
18 Jun 2023     ,

Concert Zaz la Sala Palatului din București

Duminică, 11 iunie 2023, începând cu ora 20:00, Zaz susține un concert la Sala Palatului din București. Concertul face parte din turneul „Organique Tour”.  
11 Jun 2023     ,

Concert Damian Drăghici – Renăscut la Sala Palatului din București

Duminică, 28 mai 2023, la ora 20:00, Damian Drăghici & Brothers va susține un concert special la Sala Palatului din București, pentru a celebra 40 de ani de carieră muzicală, alături de câțiva invitați speciali printre: Connect-R, Irina Rimes și Theo Rose.  
28 May 2023     ,

Concert Alessandro Safina la Sala Palatului din București

Vineri, 26 mai 2023, de la ora 19:30, Alessandro Safina susține un concert alături de o orchestră simfonică la Sala Palatului din București.  
26 May 2023     ,

Concert Elena Gheorghe la Sala Palatului din București

Duminică, 21 mai 2023, de la ora 20:00, Elena Gheorghe susține concertul „Armâna mea” la Sala Palatului din București. Spectacolul va îmbina muzica armânească, cu o multitudine de noutăți, chiar și invitați surpriză.  
21 May 2023     ,

FOTO: Eros Ramazzotti la Sala Palatului din București

Eros Ramazzotti a susținut un concert la Sala Palatului din București, pe 23 aprilie 2023, la 13 ani distanță de la ultimul concert susținut în Capitală. Urmăreşte galeria foto de la concertul Eros Ramazzotti la Sala Palatului din Bucureşti!