Fanii muzicii francofone din România vor avea parte de o surpriză de zile mari în această toamnă, mai exact prima reprezentație „PIAF! The Show” din România, care va avea loc la Sala Palatului din București, pe 3 octombrie 2023. Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul în interpretarea lui Nathalie Lermitte este o producție originală, creată sub forma unui omagiu adus cântărețe Edith Piaf.

Conceput si regizat de Gil Marsala, „PIAF! The Show” a avut deja în jur de 400 de reprezentații în peste 50 de țări din întreaga lume, depășind vânzări de peste un milion de bilete. Spectacolul este unanim considerat ca fiind cel mai frumos tribut adus vreodată reginei muzicii francofone, Edith Piaf, pentru cariera sa spectaculoasă. Inconfundabilul stil muzical francez și atmosfera cochetă a acelei epocii vor fi redate de Nathalie Lermitte, într-un show unic cu o scenografie originală și cu proiecțiile unor imagini nepublicate din viața lui Piaf.

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul său material, „Tu es tout ce que j’aime”. Single-ul principal care dă și titlul albumului de debut a fost remarcat de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent. Cântăreața și-a continuat cariera înregistrând numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune si animații, iar apoi, în 1989 a început să lucreze în teatrul muzical. Mai întâi, a obținut un rol în spectacolul „Starmania”, unde a jucat timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi  a pornit intr-un turneu international cu același show. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând în ultimii ani cu „PIAF! The Show”.

Bilete „PIAF! The Show” la Sala Palatului din București

Biletele „PIAF! The Show” de la Sala Palatului din București pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet.ro sau online de pe www.iabilet.ro, la cinci categorii de preţ:

Categoria 1, 415 lei
Categoria 2, 345 lei
Categoria 3, 275 lei
Categoria 4, 215 lei
Categoria 5, 155 lei