Într-un mesaj video plin de entuziasm, celebra cântăreață franceză ZAZ a transmis un mesaj publicului din România, cu ocazia sosirii sale în București pentru un concert ce face parte din cel mai nou turneu al său, „Organique Tour”. Evenimentul va avea loc pe data de 11 iunie la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

„Bună tuturor! Sunt ZAZ și vreau să vă spun că voi veni să vă vizitez în luna iunie, cu o întreagă echipă, și suntem extrem de entuziasmați și fericiți! Sunt țări pe care nu le-am vizitat niciodată. Abia aștept să ne întâlnim. Și… iată lista țărilor, poate nu le zic pe toate: Slovacia, Letonia, Estonia, Lituania, Moldova, România, Turcia, Kazahstan și Cehia. Noi toți vă așteptăm să celebrăm și să ne simțim bine împreună. Sunt foarte, foarte, foarte fericită să vă întâlnesc. În acest context global, ne va face bine să ne vedem, să împărtășim energia și emoțiile. Vă iubesc mult pe toți!” – a spus ZAZ în mesajul său.

Turneul „Organique Tour” promite o experiență specială și unică pentru publicul român, oferindu-le ocazia de a simți și vedea de aproape talentul și creativitatea misterioasei ZAZ.

ZAZ, pe numele său real Isabelle Geffroy, s-a născut pe 1 mai 1980 în Tours, Franța. Aceasta și-a început activitatea muzicală în diferite grupuri de folk, soul, jazz și blues, iar primul său mare succes a venit odată cu piesa „Je veux” în 2010. Vocea răgușită și senzuală a artistei a cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume.

De-a lungul carierei sale, ZAZ a primit numeroase premii și distincții în țări precum Japonia, Egipt, Canada, Brazilia și Maroc. Aceasta a cântat în săli de concerte impresionante și a lansat cinci albume, ultimul dintre acestea, intitulat „Isa”, fiind lansat în 2021. Acest album conceptual reflectă perioada dificilă a pandemiei și a servit ca bază pentru turneul său „Organique Tour”.

Bilete Zaz la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Zaz, ce va avea loc în data de 11 iunie 2023 la Sala Palatului din București, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe www.iabilet.ro la următoarele categorii de preț:

  • VIP – 399 lei
  • Categoria 1 – 299 lei
  • Categoria 2 – 259 lei
  • Categoria 3 – 189 lei
  • Categoria 4 – 139 lei

Concertul Zaz de la Sala Palatului este organizat de German Quality Entertainment.