Duminică, 11 iunie 2023, începând cu ora 20:00, Zaz susține un concert la Sala Palatului din București. Concertul face parte din turneul „Organique Tour”.

Isabelle Geffroy, pe numele său real, este o cântăreață de origine franceză. Muzica a fost pasiunea ei de la o vârstă foarte fragedă, începând să studieze acest domeniu încă de la cinci ani. Primul ei succes notabil a venit odată cu melodia „Je veux”, de pe albumul său de debut, „Zaz” (2010). De atunci, artista a mai lansat alte patru albume: „Recto Verso” (2013), „Paris” (2014), „Effet Miroir” (2018) și „Isa” (2021)

În turneul său, „Organique Tour”, Zaz concertează în premieră în mai multe țări din estul Europei și nu numai. Aceasta și-a exprimat entuziasmul și nerăbdarea de a-și împărtăși pasiunea cu fanii săi într-un mesaj pe rețelele de socializare:

“Buna, tuturor. Sunt ZAZ. Vreau să vă spun că voi veni să vă vizitez în luna iunie cu o întreagă echipă şi suntem extrem de entuziasmaţi şi foarte fericiţi! Sunt ţări pe care nu le-am vizitat niciodată. Abia aştept să ne întâlnim. Şi.. iată lista ţărilor, poate nu le zic pe toate: Slovacia, Letonia, Estonia, Litaunia, Moldova, România, Turcia, Kazahstan şi Cehia. Noi toti vă asteptăm ca să celebrăm şi să ne simţim bine împreună. Si sunt foarte, foarte, foarte fericită să vă întâlnesc. În acest context global, ne va face bine să ne vedem, să împărtăşim energia si emotiile. Sunt foarte fericită! Vă iubesc mult pe toti!” a declarat Zaz într0-un videoclip adresat fanilor săi.

Zaz este cunoscută pentru timbrul său aparte, ușor răgușit, pentru senzualitatea din vocea sa, și pentru abilitatea de a-și însuși cu ușurință noi genuri muzicale, abordând până și sonorități africane, latine sau cubaneze. Influențele sale sunt, de asemenea, pe cât se poate de diverse, artista amintindu-i pe Antonio Vivaldi, Ella Fitzgerald și Edith Piaf printre preferații ei. 

Vocea artistei a răsunat atât în săli de concerte de peste Atlantic, cât și în Japonia, Canada, Germania, Elveția, Marea Britanie sau Franța. Este, de asemenea, și posesoarea a multiple premii muzicale.

Bilete Zaz la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Zaz, ce va avea loc în data de 11 iunie 2023 la Sala Palatului din București, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro la următoarele categorii de preț:

  • VIP – 399 lei
  • Categoria 1 – 299 lei
  • Categoria 2 – 259 lei
  • Categoria 3 – 189 lei
  • Categoria 4 – 139 lei

Concertul Zaz de la Sala Palatului este organizat de German Quality Entertainment.