Celebrul violonist David Garrett amână concertele ce trebuiau să aibă loc la Bucureşti, în zilele de 8 şi 9 iunie 2018, din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, cele două concerte au fost reprogramate pentru 13 şi 14 septembrie 2018, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noile date.

David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare după o operaţie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesară amânarea concertelor din cadrul turneului mondial „Explosive Live” de la Bucureşti (8 şi 9 iunie) şi Sofia (6 iunie).

Artistul regretă şi este profund dezamăgit că nu va putea susţine concertele programate pentru luna iunie, deşi face efoturi pentru refacerea condiţiei fizice pentru reluarea turneului. Este în acelaşi timp profund recunoscător pentru suportul, loialitatea şi înțelegerea pe care fanii săi, din întreaga lume, i-au arătat-o în ultimele săptămâni.

„Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator şi se aşteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susţin spectacole. În momentul de faţă, cel mai important lucru este să am grijă de mine şi de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deşi mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea şi anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje şi urări de însănătoşire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumesc încă o dată pentru cuvintele de susţinere şi pline de afecţiune. Îmi daţi o putere extraordinară şi mă ajutaţi să trec prin aceste momente dificile. Aştept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunţate”, a declarat violonistul.

 

Bilete David Garrett la Sala Palatului din Bucureşti

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucureşti rămân valabile pentru noile date. Biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

În acelaşi timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.

Biletele pentru concertele David Garrett la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 650 lei bilete
Categoria I 450 lei bilete
Categoria II 350 lei bilete
Categoria III 250 lei bilete
Categoria IV 190 lei bilete
Categoria V 140 lei bilete

Concertele David Garrett de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Laishoo.