Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi şi vineri, pe 13 şi 14 septembrie 2018, de la ora 20:00, David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, susţine concertul crossover „Explosive Live!”, la Sala Palatului din Bucureşti. Cele două concerte au fost programate iniţial pentru 8 şi 9 iunie 2018, dar din cauza unor probleme de sănătate, artistul a fost nevoit să le amâne.

Cele două concerte de la Bucureşti fac parte din programul turneului mondial cu acelaşi nume şi reprezintă o premieră pentru admiratorii artistului din România.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock sau pop precum „Purple Rain”, „They Don’t Care About Us” şi „Viva la Vida” sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi „Simfonia Nr.5” (Ludwig van Beethoven) sau „Vara” (Antonio Vivaldi), precum şi ale celor mai apreciate compoziţii ale sale ca „Furious” şi „Explosive” transmit întotdeauna spectatorilor o stare extraordinară.

Începând cu lansarea albumului „Virtuoso” (2006), David Garrett a înregistrat un succes de neegalat cu genul crossover. De la acel moment, David a concertat în prezenţa a milioane de iubitori de muzică, a vândut milioane de bilete, a câştigat 23 de premii de aur şi 16 de platină în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore.

În numai câţiva ani, David Garrett a devenit unul dintre cei mai căutaţi artişti pentru concertele de pe piaţa pop/rock din întreaga lume. Turneul european, „Classic Revolution” (2015), a atras aproximativ 500.000 de spectatori. Cel mai recent turneu, „Explosive Live!”, a început în noiembrie 2016 şi se aşteaptă să depăşească succesul turneelor sale anterioare.

David Garrett cântă pe o vioară „A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 şi este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records, pentru interpretarea „Flight of the Bumblebee” de Nikolai Rimski-Korsakov în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.

Bilete David Garrett la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele David Garrett la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 13 şi 14 septembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele achiziţionate pentru concertele programate iniţial pentru 8 şi 9 iunie 2018 rămân valabile. Astfel, biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

Categorie Preţ
Categoria VIP 650 lei bilete
Categoria I 450 lei bilete
Categoria II 350 lei bilete
Categoria III 250 lei bilete
Categoria IV 190 lei bilete
Categoria V 140 lei bilete

Concertele David Garrett de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Laishoo.