Azi are loc primul din cele două concerte crossover pe care violonistul David Garrett le va susţine, cu casa închisă, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 şi 14 septembrie 2018. Pentru buna desfăşurare, dar şi pentru ca spectatorii să se poată bucura de eveniment, organizatorii au anunţat programul concertelor şi regulile de acces.

Concertele crossover „Explosive Live!” fac parte din turneul mondial cu acelaşi nume şi reprezintă o premieră pentru fanii artistului din ţara noastră. Cele două concerte a fost anunţate iniţial pentru 8 şi 9 iunie 2018, dar au fost reprogramate din cauza unor probleme de sănătate a artistului.

Toate cele aproape 8.000 de bilete puse în vânzare pentru cele 2 concerte au fost epuizate.

Program concerte David Garrett – „Explosive Live!”

Accesul pentru ambele concerte se va face în intervalul 18:30 – 19:55. Show-ul va începe la ora 20:00, va avea o pauză de 15 minute şi se va încheia în jurul orei 22:40. Pentru evitarea aglomeraţiei la porţile de acces, se recomandă spectatorilor să vină din timp la concert.

Hituri precum „Purple Rain”, „They Don’t Care About Us”, „Superstition”, „Kashmir” şi „Dangerous” vor răsuna la Sala Palatului, în interpretarea inedită a talentatului violonist David Garrett, alături de membrii trupei sale, formată din cinci muzicieni profesionişti: Franck van der Heijden (chitară solo – dirijor, producător şi director muzical), John Haywood (clape/pian şi co-producător), Marcus Wolf (chitară ritmică şi vocalist), Jeff Allen (bass) şi Jeff Lipstein (tobe).

Reguli de acces

Accesul în sală se va face pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul părăsirii spaţiului de concert şi oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate.

Persoanele care deţin bilete la concertul programat în data de 8 iunie, vor avea acces la concertul din data de 13 septembrie, iar persoanele care deţin bilete la concertul programat în data de 9 iunie, vor avea acces la concertul din data de 14 septembrie.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal şi controlului bagajelor, la cererea agenţilor de securitate.

Astfel, nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Pe toată durata concertului bagajele voluminoase vor fi lăsate la garderoba din foaierul Sălii Palatului.

Fumatul este strict interzis în incinta Sălii Palatului, aceasta este permis doar în zonele amenajate din exteriorul Sălii.