Acest eveniment a avut loc in data de 23 Oct 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 23 octombrie 2011, Ten Years After revin la Bucureşti pentru a susţine un nou concert la Sala Palatului. Concertul va fi deschis de una dintre cele mai vechi trupe de rock româneşti: Riff.

Deşi istoria trupei a început în prima parte a anilor ’60, după schimbări de componenţă şi de nume în noiembrie 1966 trupa devine oficial Ten Years After. Un nume ciudat dar cu o semnificaţie extrem de importantă pentru trupa din Marea Britanie, primul concert sub această denumire având loc la aniversarea a zece ani de la lansarea legendarului Elvis Presley.

Show-ul pe care Ten Years After l-a susţinut în cadrul Woodstock i-a transformat în staruri ale muzicii rock. De-a lungul carierei de peste 4 decenii piesele trupei au ocupat primele locuri în topurile muzicale din toată lumea.

Fanii trupei se vor putea bucura de melodii ca „I’m Going Home„,”Hear Me Calling„,”I’d love to change the world„, „Good Morning Little School Girl” sau „Love like a man” în cadrul concertului pe care legendele rockului britanic îl vor susţine la Bucureşti.

Bilete Ten Years After

Preţurile biletelor la concertul pe care Ten Years After îl va susţine la Bucureşti variază în funcţie de categoria din care acestea fac parte.

Categ. VIP: 170 lei
Categ. I: 120 lei
Categ. II: 100 lei
Categ. III: 80 lei
Categ. IV: 60 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Concertul Ten Years After de la Bucureşti este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, București.