Al Di Meola, unul dintre cei mai influenţi chitarişti ai lumii, revine în România, în 1 noiembrie 2011, de data aceasta în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, alături de grupul său New World Sinfonia.

Află mai multe informaţii despre concertul lui Al Di Meola!

Al Di Meola a cucerit publicul prin talentul şi entuziasmul său încă de la primele apariţii. Votat de patru ori cel mai valoros chitarişti de jazz ai lumii de către revista Guitar Player Magazin, Al Di Meola este unul dintre cei mai importanţi reprezentaţi ai jazz-ul fusion experimental.

Acesta nu se află pentru prima dată în România, concertând atât în Bucureşti, cât şi în Timişoara. De altfel, el a fost printre primii invitaţi ai festivalului Plai în 2006.

Află cum a fost la concertul de anul trecut de la Bucureşti!

Dacă în 2010 cel care a deschis concertului lui Al Di Meola de la Bucureşti a fost A.G. Weinberger, la Cluj-Napoca cel care va deschide concertul este Trio Zamfirescu considerată cea mai bună formaţie camerală de chitară din România. Trio Zamfirescu a concertat anul acesta pe aceeaşi scenă cu faimoşii Omara Portuondo şi Orquesta Buena Vista Social Club.

Concertul Al Di Meola va avea loc la Teatrul Naţional Cluj-Napoca începând cu ora 19:00. Biletele, cuprinse între 50 şi 300 de lei în funcţie de locul din sală, pot fi achiziţionate de la Diesel Club sau de la casieria Teatrului Naţional din Cluj-Napoca. Pentru bilete se pot face rezervări care sunt valabile 48 de ore, iar în cazul în care persoanele doritoare nu sunt din localitate plata se poate face prin bancă, iar biletele pot fi apoi ridicate inclusiv în ziua evenimentului.

Foto: www.aldimeola.com/Francesco Cabras