Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , din .

Marţi (1 noiembrie 2011) şi miercuri (2 noiembrie 2011), Al Di Meola va susţine trei concerte la Cluj-Napoca. Faimosul chitarist va concerta pe scena Teatrului Naţional şi în Diesel Club din Cluj-Napoca în cadrul unor evenimente organizate de Diesel Events ce va fi deschis de Trio Zamfirescu.

Concerte Al Di Meola:

Marţi, 1 noiembrie ora 19:00, Teatrul Naţional (bilete între 50 şi 300 lei)
Marţi, 1 noiembrie ora 22:30, Diesel Club (bilete între 100 şi 400 lei)
Miercuri, 2 noiembrie ora 22:00, Diesel Club (bilete între 100 şi 400 lei)

Al Di Meola este recunoscut în toată lumea ca unul dintre cei mai influenţi chitarişti ai generaţiei sale. Talentul şi pasiunea nemărginită pentru muzică l-au propulsat pe Di Meola de 4 ori în vârful topului celor mai importanţi chitarişti de jazz ai lumii realizat de Guitar Player Magazin. La Cluj-Napoca, Al Di Meola va fi însoţit de grupul său New World Sinfonia.

Evenimentul va fi decshis de un recital al Trio Zamfirescu, cei trei chitarişti ce au concertat în această vară în deschiderea Omara Portuondo şi Orquesta Buena Vista Social Club.

Bilete Al Di Meola la Cluj-Napoca

Preţurile biletelor pentru concertul pe care Al Di Meola îl va susţine la Teatrului Naţional din Cluj-Napoca variază în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria I: 50 lei
Categoria II: 70 lei
Categoria III: 100 lei
Categoria IV: 150 lei
Categoria V: 200 lei
Categoria VI: 300 lei

Preţul biletelor pentru concertele din Diesel Club sunt între 100 şi 400 lei.

Biletele pot fi achiziţionate de la Diesel Club sau de la casieria Teatrului Naţional din Cluj-Napoca. Pentru bilete se pot face rezervări care sunt valabile 48 de ore, iar în cazul în care persoanele doritoare nu sunt din localitate plata se poate face prin bancă, iar biletele pot fi apoi ridicate inclusiv în ziua evenimentului.

Află cum a fost la concertul de anul trecut de la Bucureşti!

Teatrul Naţional Lucian Blaga: Piaţa Ştefan cel Mare nr.24, Cluj-Napoca