Acest eveniment a avut loc in data de 8 Oct 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 8 octombrie 2011, Morcheeba şi Parov Stelar Band vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentul ce va începe la ora 22:00 este organizat de TM Live şi va fi deschis de The Amsterdams şi Electric Brother.

Aflaţi în fruntea topurilor preferinţelor fanilor trip-hop din întreaga lume de peste 15 ani, membrii trupei Morcheeba revin la Bucureşti la un an de la ultimul lor concert în ţara nostră. Fraţii Paul, Ross Godfrey şi Skye Edwards au reuşit de-a lungul timpului să creeze o legătură specială cu fanii lor pe care i-au cucerit cu piesele bine construite, cu versuri speciale şi show-uri impresionante.

Vezi cum a fost la concertul Morcheeba de anul trecut!

Parov Stelar este austriacul care a reuşit să se diferenţieze pe scena electro creându-şi un stil propriu: electroswing. Succesul extraordinar al pieselor sale l-au determinat să se îndrepte spre concertele live, alături de patru alţi artişti extraordinar, DJ-ul colindă lumea sub denumirea de Parov Stelar Band.

Citeşte interviul cu Parov Stelar!

Trupa The Amsterdams este una dintre cele mai importante reprezentante ale genului indie în România. Amşii au concertat în deschiderea unor trupe ca The Cranberries, Wolf Parade şi Handsome Furs şi se pregătesc de înregistrarea unui nou album.

Electric Brother este unul dintre artiştii reprezentativi ai noii generaţii. Colaborările sale cu artişti ca Vlaicu Golcea, Norzeatic & Khidja Clouds Society, Junkyard, The Amsterdams sau Kumm sunt dovadă a faptului că artistul şi-a creat un loc special pe piaţa muzicală românească.

Program eveniment*

22:00 – Electric Brother (dj set)
23:40 – The Amsterdams
01:00 – Morcheeba
02:45 – Parov Stelar Band
04:20 – Electric Brother (dj set)

*Programul afisat nu include schimbarile de scena!

Biletele pentru evenimentul de la Sala Polivalentă vor putea fi achiziţionate în avans la 70 lei de pe www.bilete.ro şi din oficiile poştale semnalizate “Aici Bilete.ro”. În seara evenimentului începând cu ora 20:00 preţul tichetelor va fi de 95 lei.

Sala Polivalentă: Bulevardul Tineretului nr.1, Bucureşti.