La aniversarea a 10 ani de concerte speciale realizate în prejma Crăciunului la Sala Palatului din Bucureşti, Ştefan Bănică  le-a pregătit fanilor săi o mulţime de surprize. Artistul promite o producţie grandioasă din punct de vedere grafic, al decorurilor, luminilor şi mai presus de atât al invitaţiilor.

Concertele pe care Ştefan Bănică le susţine anual la Sala Palatului din Capitală sunt de fiecare dată printre cele mai aşteptate muzicale de  sfârşit de an. Absolut toate concertele speciale de Crăciun ale artistului au fost sold-out, în total vândându-se peste 165.000 de bilete. În plus, Bănică este deţinătorul unui record care va fi extrem de greu de egalat: este singurul artist român care a susţinut 7 concerte de amploare la Sala Palatului, în zile consecutive.

Ştefan Bănică: „Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru”

Anul acesta seria concertelor de Crăciun va cuprinde 3 spectacole susţinute în zile consecutive începând din 14 decembrie. Toate evenimentele vor începe la ora 19:30 şi îl vor avea ca producător chiar de Ştefan Bănică. Despre evenimentele din luna decembrie artistul declară: „Este un an special, pentru ca împlinim 10 ani neîntrerupţi de existenţă a concertelor de Crăciun. Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe oraşe ale ţării, nu numai bucureşteni, unii vin chiar din străinatate, lucru care mă măguleşte, dar mă şi responsabilizează enorm.

Biletele pentru cele 3 concerte vor fi disponibile începând cu 14 septembrie 2011 şi vor putea fi achiziţionate de la Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Opereta „Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile de specialitate.

Pentru mii de fani în fiecare an concertele lui Ştefan Bănică au devenit un moment tradiţional în perioada Sărbătorilor. Şi anul acesta artistul îşi invită admiratorii să îi fie alături în cele 3 zile de concerte: „Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest deceniu şi vă aştept să sărbătorim împreună o seara pe care o putem face de neuitat!„.

Foto: www.radardemedia.ro