Acest eveniment a avut loc in data de 3 Nov 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 3 noiembrie 2011, Elvis Costello va concerta pentru prima oară în România la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat Unilife, unul dintre cei mai importanţi organizatori de evenimente din Turcia.

Câştigă invitaţii la concertul Elvis Costello de la Bucureşti!

Elvis Costello este unul dintre artiştii a cărui muzică a schimbat unei întregi generaţii percepţia legată de valul pub rock. Deşi şi-a început cariera în puburile londoneze alături de trupele sale rock, cu timpul Elvis Costello a devenit o adevărată „enciclopedie pop” aşa cum îl numesc criticii care mai spun despre el ca are o capacitate uimitoare de a „reinventa trecutul în viziunea sa”.

Piesele sale legendare, vocea sa specială şi personalitatea lui încântătoare au făcut din Elvis Costello unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, aşa cum chiar jurnaliştii de la Rolling Stone îl numesc. Cele 32 de albume de studio şi 5 albume live răsplătite cu zeci de discuri de aur şi de platină şi milioanele de fani din toată lumea sunt dovada unei cariere extraordinare ce se întinde pe patru decade.

Bilete Elvis Costello

Biletele pentru concertul lui Elvis Costello pot fi achiziţionate la preţuri diferite, în funcţie de perioada de achiziţie:

Categoria VIP – 350 lei
Categoria I – 300 lei
Categoria II – 245 lei
Categoria III – 195 lei
Categoria IV – 145 lei
Categoria V – 95 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe: www.eventim.ro

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucureşti.