- Concerte - iConcert.ro

Home » Tom Jones

Tom Jones

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tom Jones

Concert Tom Jones la Sala Palatului din București

Duminică, 18 iunie 2023, de la ora 19:00, Tom Jones susține un concert la Sala Palatului din București, în cadrul turneului „Ages & Stage”.  
18 Jun 2023     ,

FOTO: Tom Jones la BT Arena din Cluj-Napoca

Tom Jones a susţinut un concert în premieră în Transilvania, pe 26 iunie 2019, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca. Urmăreşte galeria foto de la concertul Tom Jones la BT Arena din Cluj-Napoca!  

Ultimele detalii ale concertului Tom Jones de la Cluj-Napoca. Program şi reguli de acces

Tom Jones concertează pentru prima dată în Transilvania, la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019. Muzicianul britanic îşi va încânta publicul atât cu melodii cunoscute, precum „It’s Not Unusual”, „Kiss”, „Delilah”, dar și cu piese... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca

Tom Jones va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019, la Sala Polivalentă (BT Arena). iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la concertul pe care Tom Jones îl va susţine în inima Transilvaniei.  

Concert Tom Jones la BT Arena din Cluj-Napoca

Miercuri, 26 iunie 2019, de la ora 18:00, Sir Tom Jones va susține pentru prima dată un concert în inima Transilvaniei, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca.  

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

RECENZIE: Tom Jones a ţinut Sala Palatului în picioare, la concertul de la Bucureşti (POZE)

La doi ani după un concert sold out la Bucureşti, Tom Jones a revenit în România pentru un nou concert pe scena Sălii Palatului din Capitală, vineri seară, 1 noiembrie 2013.  

POZE: Tom Jones la Sala Palatului din Bucureşti

Tom Jones a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 1 noiembrie 2013. Concertul a făcut parte din turneul de promovarea al albumului „Spirit In The Room”. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Tom Jones la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 1 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Sir Tom Jones va susţine un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, la aproape doi ani de la precedentul său concert în aceeaşi locaţie.  
1 Nov 2013     ,

Tom Jones va concerta la Bucureşti în noiembrie 2013

Prima zi a lunii noiembrie le aduce bucureştenilor, şi nu numai, un nou concert marca Sir Tom Jones. Astfel, legendarul muzician în vârstă de 73 de ani va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 1 noiembrie 2013, la aproape 2 ani de la precedentul său show în aceeaşi locaţie.