Tom Jones va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019, la Sala Polivalentă (BT Arena). iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la concertul pe care Tom Jones îl va susţine în inima Transilvaniei.

Completează formularul de mai jos până vineri, 21 iunie 2019, ora 23:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Mihaela Popescu şi Adriana Ioakeimidis. Felicitări!


Cu o carieră de peste 50 de ani, o voce inconfundabilă, peste 40 de albume lansate, numeroase premii câștigate, dar și prin diversitatea genurilor muzicale abordate, Tom Jones este considerat un artist complet.

Tom a devenit faimos la mijlocul anilor ’60, pe când cânta cu formația Tommy Scott and the Senators. Tommy Jones a fost remarcat de Gordon Mills, care i-a propus să îl reprezinte și i-a schimbat numele de scenă în Tom Jones.

Artistul a înregistrat în 1964 piesa „Chills and Fever”, single ce nu a avut mare succes, însă următorul, „It’s Not Unusual” (1965), a fost instantaneu un hit-single și de aici, totul este istorie.

Biletele pentru concertul Tom Jones de la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca, sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce pornesc de la 145 lei.