Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna revine la Sala Palatului din Bucureşti, sub egida Imperial Christmas Gala, pe 23 decembrie 2017. iConcert.ro pune la bătaie o invitaţie dublă pentru concertul ce va fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a Sărbătorilor de iarnă şi, totodată, un cadou special pentru cei care îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss.

Completează formularul de mai jos până miercuri, 20 decembrie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane puse în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Bogdan Marcu. Felicitări!


Spectacolul Imperial Christmas Gala 2017 se va desfăşura în compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, caldul vibrato al baritonului Philippe Spiegel, dar şi alături de cel mai tânar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani).

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna transpune muzical era imperială şi plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet. Concertele desfăşurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spaţiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală.

Biletele pentru Imperial Christmas Gala 2017, de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la preţuri cuprinse între 99 şi 299 lei.