Sâmbătă, 23 decembrie 2017, de la ora 20:00, Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna revine la Sala Palatului din Bucureşti, sub egida Imperial Christmas Gala. Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a Sărbătorilor de iarnă şi, totodată, un cadou special pentru cei care îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss.

Spectacolul Imperial Christmas Gala 2017 se va desfăşura în compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, caldul vibrato al baritonului Philippe Spiegel, dar şi alături de cel mai tânar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani).

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna transpune muzical era imperială şi plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet. Concertele desfăşurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spaţiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee la nivel internaţional, atât în Europa, cât şi peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croaţia şi Rusia.

Bilete Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Imperial Christmas Gala susţinut de către Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 299 lei bilete
Categoria II 199 lei bilete
Categoria III 149 lei bilete
Categoria IV 99 lei bilete

Concertul Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.