Legendara trupă Scorpions revine în concert la Bucureşti, în cadrul celui mai recent turneu al formaţiei, „Crazy World”, pe 12 iunie 2018. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la concertul trupei Scorpions de la Romexpo.

Completează formularul de mai jos până duminică, 10 iunie 2018, ora 22:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Bogdan Andrei şi George Călin. Felicitări!


Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de pe scena globală a rock-ului, cu o experienţă de peste 50 de ani. Cea mai cunoscută baladă a trupei, „Wind Of Change”, a ajuns simbolul muzical al unui eveniment istoric important: căderea zidului Berlinului. Pe lângă această baladă, piese ca „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You” sunt şi astăzi foarte populare.

Scorpions este una dintre cel mai bine vândute trupe din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de discuri în lumea întreagă. Trupele Compact B şi Salamandra deschid concertul de la Bucureşti.

Biletele pentru concertul Scorpions de la Romexpo din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro, la preţuri cuprinse între 150 şi 350 lei.