Acest eveniment a avut loc in data de 12 Jun 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 12 iunie 2018, de la ora 17:00, legendara trupă Scorpions revine cu un nou concert la Romexpo din Bucureşti, în cadrul celui mai recent turneu al formaţiei, „Crazy World”. Trupele Compact B şi Salamandra deschid concertul de la Bucureşti.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de pe scena globală a rock-ului, cu o experienţă de peste 50 de ani. Deşi istoria formaţiei a început în 1965, în Hanovra, în prezent, cei cinci membri ai trupei provin din ţări diferite.

Cea mai cunoscută baladă a trupei, „Wind Of Change” din 1990, a ajuns simbolul muzical al unui eveniment istoric important: căderea zidului Berlinului. Pe lângă această baladă, piese ca „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You” din anii ’80 sunt şi astăzi foarte populare.

Scorpions este una dintre cel mai bine vândute trupe din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de discuri în lumea întreagă.

Până acum, Scorpions a susţinut numeroase concerte în România, printre care se pot aminti cele de la festivalul rock din 1993, de pe stadionul Dinamo, Cerbul de Aur (2002), Sala Polivalentă din Bucureşti (2004), Zone Arena din Bucureşti (2011) şi Romexpo (2013 şi 2016).

Compact B s-a reunit, „După Ani şi Ani”, în 2017, într-o formulă ce include membrii importanţi ai trupei care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului: Costi Cămărăşan – fondatorul formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu, Adrian Coco Tinca, Adrian Ordean şi Monel Puia. Invitatul special Compact B este Leo Iorga.

Salamandra, trupă al cărei lider, Cristian Becker, a făcut parte din prima sa formulă din anul 1969, deţine un repertoriu internaţional impresionant şi a susţinut numeroase concerte atât în ţară, cât şi în străinătate.

Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions, ce va avea loc pe 12 iunie 2018 la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ
Tribuna 350 lei bilete
Golden Ring 270 lei  bilete
Gazon A 190 lei  bilete
Gazon B 150 lei bilete

Concertul Scorpions de la Romexpo din Bucureşti este organizat de Events.